Moni Columbeanu vrea sa doneze toti banii de la divort statului

Marti, 14 Iunie 2011, ora 19:04
4146 citiri
Moni Columbeanu vrea sa doneze toti banii de la divort statului
Foto: bzi.ro

Monica Columbeanu trimite o noua scrisoare presei, in care anunta ca vrea sa doneze toti banii de la divort statului.

"Orice bun pe care legislatia Romaniei mi-l va atribui dupa finalizarea procesului de partaj, intentionez sa il donez organizatiilor caritabile de stat: orfelinatelor, spitalelor si celor care sprijina oamenii strazii, dar si sa imi platesc datoriile fata de avocatii mei.

In mod special, doresc sa donez banii ce reprezinta contravaloarea Bentley-ului meu, dar si banii pentru care am muncit si pe care Irinel Columbeanu mi i-a luat. Nu vreau sa pastrez nimic pentru mine, nici macar un leu", sustine in scrisoare Monica Columbeanu, potrivit Evenimentul Zilei.

In documentul intitulat "Dorintele mele pentru mine, pentru tara mea si pentru viitor", Monica spune ca tot ceea ce isi doreste in prezent este sa o recupereze pe Irina, precizand ca este constienta ca motivul pentru care Irinel Columbeanu nu doreste ca fetita sa-i fie incredintata este teama "maladiva" a acestuia de a le sustine financiar.

Iata cum isi incepe Monica scrisoarea: "Eu, Monica Gabor, m-am casatorit cu Irinel Columbeanu in 2006 la varsta de doar optsprezece ani pentru simplul motiv ca eram o tanara indragostita. Am decis sa avem un copil deoarece am vrut sa incununam dragostea ce ne-o purtam, imi doream sa fiu o mama minunata si sa am o familie fericita pentru totdeauna. Din pacate, din cauza unor circumstante dincolo de controlul meu, aceste lucruri nu mai sunt posibile.

Acum, dupa cum toata lumea stie, casnicia mea se incheie din pacate cu un divort. Mi-a fost foarte greu sa iau aceasta hotarare, dar nu am avut de ales. Nu mai vreau sa ii mai permit sa ma raneasca. Tot ce vreau acum din ceea ce reprezinta casnicia noastra este copilul meu drag pe care il iubesc mai mult decat propria mea viata si dincolo de orice altceva in aceasta lume. Nu imi pasa de nimic altceva.

Sunt constienta ca motivul pentru care Irinel Columbeanu nu doreste ca fetita sa imi fie incredintata spre crestere si educare este teama lui maladiva de a ne sustine financiar si totodata de a-mi fi atribuite niste drepturi mai mari avand in vedere ca singurul copil s-ar afla in ingrijirea mea.

Fetita noastra va implini in curand cinci ani, dar pana inainte sa afle de intentia mea de a divorta, Irinel Columbeanu exista doar in acte ca parte din viata ei. Niciodata nu i-a pasat de ea, niciodata nu a vrut sa ii ofere nimic, nici macar putin din timpul lui pretios. Atat de pretios incat timp de cateva luni la rand nici macar nu venea sa o viziteze", sustine in scrisoare Monica Columbeanu.

In finalul documentului, ea a tinut sa le multumeasca tuturor celor care o sustin.

"Va doresc tuturor, indiferent cine sunteti, sa aveti familii fericite, sa fiti fericiti in fiecare zi si sa aveti o viata minunata. Toate aceste urari vi le spun din inima, vi le doresc din tot sufletul. Acestea sunt dorintele mele pentru mine, tara mea si pentru viitor", isi incheie Monica scrisoarea.

Nu e pentru prima oara cand ea recurge la un astfel de gest. Monica a mai trimis presei o scrisoare in care sustinea ca Irinel face tot posibilul sa-i faca rau si ca toate acestea ar putea sa o omoare.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Monica Columbeanu scrisoare, #bani divort Irinel Columbeanu , #divort