Balci la Izvorani, la poarta: Moni a incercat din nou s-o ia pe Irina, Iri nu i-o lasa (Video)

Marti, 12 Aprilie 2011, ora 14:12
4753 citiri
Balci la Izvorani, la poarta: Moni a incercat din nou s-o ia pe Irina, Iri nu i-o lasa (Video)
Foto: Antena 3

Moni Columbeanu a incercat, din nou, marti dimineata, sa isi ia fiica de la vila lui Irinel Columbeanu de la Izvorani, insa fara succes. Monica s-a certat prin telefon cu sotul, pe care l-a pus pe speaker in fata ziaristilor.

Moni a incercat sa intre, insa a fost oprita de angajatii lui Irinel, care nu i-au deschis poarta. Monica nu s-a lasat insa intimidata si si-a sunat sotul pe telefonul mobil, de fata cu ziaristii.

"Te rog sa le spui sa imi deschida poarta. Vreau sa o vad pe Irina", i-a spus Monica Columbeanu lui Irinel, prin telefon, difuzand convorbirea in fata ziaristilor. Acesta i-a comunicat insa ca nu o va lasa sa o vada pe Irina.

"Sunt pe bune ingrijorata si vreau sa o vad. Este foarte bolnava si sunt ingrijorata", a insistat Monica Columbeanu. Raspunsul lui Irinel Columbeanu a fost insa prompt, acesta a spus ca o ingrijeste bine pe fetita.

Mama Monicai Columbeanu, agresata la Izvorani?

"Este o tiganie ce faci tu. Irina este foarte bine ingrijita", a declarat Irinel Columbeanu, prin telefon. Monica i-a reprosat insa ca nici in cadrul convorbirilor private nu a vrut sa o lase sa o vada pe fata. "Te-am sunat de nenumarate ori, am incercat sa vorbesc frumos", i-a spus Monica.

Ulterior, Moni a fost nevoita sa plece dupa doar cateva minute, pentru ca Irinel nu a cedat. Avocata Monicai a declarat ca vor veni in curand cu executorul judecatoresc, pentru a pune in aplicare decizia instantei, care a hotarat ca Irina ramane in custodia Monicai, pana la finalizarea divortului.

Tatal lui Irinel, catre ziaristi: Voi i-ati facut sa se desparta

Tot marti, tatal lui Irinel, Ion Columbeanu, a iesit dupa ceva timp din vila de la Izvorani si i-a criticat dur pe ziaristii care asteptau inca la poarta, acuzandu-i ca au stricat relatia dintre fiul sau si Monica.

Intrebat de ziaristi de ce Irinel nu ii permite Monicai sa o vada pe fetita, Ion Columbeanu a spus ca Monica nu si-a dorit sa o vada. "A avut sase luni sa o vada, cand a vazut-o a baut-o", a spus acesta, dupa care a strigat in gura mare, catre ziaristi, ca o apara pe Monica.

"Voi sunteti aparatorii raufacatorilor. Voi i-ati facut ca sa se desparta!", le-a strigat Ion Columbeanu ziaristilor, dupa care a plecat insotit de o domnisoara tanara si blonda.

Monica Columbeanu, prima victorie in lupta cu Irinel: Copilul ramane la ea

In prima faza, Monica pierduse custodia in fata lui Irinel, care a tinut-o pe fetita la vila de la Izvorani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Monica Columbeanu, #Monica vila Izvorani, #Monica poarta casei , #Irina Columbeanu