Emil Boc a vizitat-o pe Monica Ridzi in inchisoare: Starea ei de sanatate nu e buna deloc

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 13:31
3297 citiri
Emil Boc a vizitat-o pe Monica Ridzi in inchisoare: Starea ei de sanatate nu e buna deloc

Fostul premier Emil Boc, care a vizitat-o, marti, pe Monica Iacob Ridzi la Sectia exterioara a Penitenciarului Gherla, unde aceasta este incarcerata in perioada de carantina, spune ca starea de sanatate a fostului ministru "nu este foarte buna", aceasta fiind internata la infirmerie.

Emil Boc a declarat, miercuri, ca a stat aproximativ o ora si jumatate la Monica Iacob Ridzi, cu care a discutat aspecte, in special, "de familie, de sanatate, de probleme, de relatia cu familia".

Emil Boc a vizitat-o pe Monica Iacob Ridzi la Penitenciarul Gherla - surse

"Am vizitat-o, marti, pe doamna Ridzi, la Sectia exterioara din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, conform procedurilor legale, cu o cerere aprobata de conducere.

Din nefericire, starea sanatatii ei nu este foarte buna, nu este buna chiar deloc si sper sa aiba sansa sa isi trateze sanatatea, pentru ca are nevoie de sprijin medical, este internata la infirmerie.

Am stat in jur de o ora si jumatate, timp in care am discutat aspecte, in special, de familie, de sanatate, de probleme, de relatia cu familia si cu ce o putem ajuta in aceste momente mai dificile, data fiind si situatia sanatatii si a familiei, in conditiile in care are doi copii mici", a spus Boc.

El a subliniat ca este in legatura permanenta cu sotul Monicai Iaob Ridzi, pentru a o putea ajuta pe aceasta sa treaca peste "un moment mai dificil din viata".

"Impreuna cu sotul ei am discutat despre vizita, am facut solicitarea legala si am primit aprobarea. Am folosit una dintre cele patru vizite lunare la care are dreptul si, de comun acord cu sotul, am decis sa ii fac aceasta vizita. Celelalte vizite sunt facute de familie. Cu ce pot, uman, sa ajut, voi face totdeauna pentru oricine, si cu atat mai mult pentru un fost coleg din Guvern", a mai spus Emil Boc.

Nu i-a putut duce pachet

Acesta a vrut sa ii duca si un pachet, dar nu a primit aprobare, deoarece Ridzi are dreptul la unul singur pe luna, care i-a fost dus deja de familie.

Intrebat daca stie despre o eventuala cerere de intrerupere a pedepsei facuta de Monica Iacob Ridzi, Boc a spus ca nu stie despre asa ceva.

"Exista mai multe solicitari medicale pentru efectuarea de analize, pentru ca starea de sanatate nu este una buna si atunci trebuie facute niste analize medicale mai complicate", a mentionat fostul premier.

Monica Iacob Ridzi a fost condamnata definitiv, in 16 februarie, de instanta suprema la cinci ani de inchisoare pentru abuz in serviciu privind manifestarile organizate in 2009 de Ziua Tineretului.

Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Candidatul PSD-PNL la alegerile pentru Primăria București, medicul Cătălin Cîrstoiu a declarat vineri, 29 martie, că el și soția sa au muncit de „le-au sărit capacele” pentru a avea...
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat vineri, 29 martie, că împreună cu echipa de la instituţia pe care o conduce, pregăteşte un proiect legislativ care va...
#Emil Boc Ridzi inchisoare, #Emil Boc Ridzi sanatate, #Emil Boc Ridzi stare , #arestata