Boureanu: Ne mentinem pozitia in cazul Ridzi (Video)

Luni, 13 Decembrie 2010, ora 14:44
993 citiri
Boureanu: Ne mentinem pozitia in cazul Ridzi (Video)
Foto: Antena 3

Vicepresedintele PD-L Cristian Boureanu a declarat, luni, ca democrat-liberalii isi pastreaza pozitia in cazul fostului ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi.

"PD-L isi pastreaza pozitia in ceea ce priveste anchetarea unor membri PD-L. Concret, ma refer la cazul Ridzi. As vrea sa precizez insa ca Ridzi a cerut sa-i fie ridicata imunitatea, pentru a-si sustinea nevinovatia in fata instantei", a precizat Cristian Boureanu, intr-o interventie la Antena 3.

Vicepresedintele PD-L a adaugat ca asteapta aceeasi atitudine si din partea PSD, dupa ce social democratii au acuzat ca "PD-L a facut zid in jurul lui Ridzi".

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins, pe 7 decembrie, prin vot, efectuarea perchezitiei informatice si extinderea urmaririi penale in cazul fostului ministru al Tineretului.

Solicitarea DNA a fost facuta pentru ca procurorii sa poata continua cercetarile in dosarul 147/P/2009, in care s-a dispus inceperea urmaririi penale la 11 august 2009, pe numele Monicai Iacob Ridzi.

#Monica Iacob Ridzi DNA, #ridzi pdl, #boureanu pdl , #deputat