Monica Iacob Ridzi: Minerii sunt nedreptatiti

Vineri, 09 Martie 2012, ora 17:26
1298 citiri
Monica Iacob Ridzi: Minerii sunt nedreptatiti
Foto: Ziare.com / Marius Mitrache

Deputatul PDL Monica Iacob Ridzi spune ca este de partea minerilor si considera ca li se face o nedreptate.

Ea a declarat la Petrosani ca stie cum e in mina si ca ar trebui ca factorii de decizie sa vina aici atunci cand iau hotarari pentru mineri.

Monica Iacob Ridzi a declarat la Petrosani ca minerii sunt nedreptatiti, deoarece au dreptul la majorarea salariala si le-a multumit ca au protestat pasnic.

"Nu mi se pare corect sa se importe huila mai scumpa. Mintia si Paroseni, cele doua termocentrale sunt construite sa functioneze cu huila din Valea Jiului. Consider ca minerilor de aici li se face o nedreptate. Am fost de doua ori in mina, iar sotul meu a lucrat in subteran. Stiu cum se munceste acolo si le-am zis celor de la minister la toate intalnirile pe care le-am avut sa vina aici, sa vada realitatea. Exista deschidere si din partea lor si sper ca lucrurile sa se rezolve intr-un fel", a declarat Monica Iacob Ridzi.

Totusi, deputatul PDL sustine ca mineritul Vaii Jiului a fost mult ingradit de reglementarile Uniunii Europene, care nu permit solutii decat in masura in care se incadreaza in anumite reguli.

#Monica Iacob Ridzi mineri, #Ridzi mineri Petrosani , #deputat