Monica Ridzi: Mi-a fost teama pentru viata mea si a copilului meu

Luni, 20 Decembrie 2010, ora 22:04
4962 citiri
Monica Ridzi: Mi-a fost teama pentru viata mea si a copilului meu
Foto: Arhiva

Deputatul Monica Iacob Ridzi spune ca nu va ceda presiunilor si nu va demisiona din PD-L, cel putin nu acum, in perioada Sarbatorilor, cand isi doreste liniste alaturi de copilul ei.

"In ultimile zile mi s-a cerut sa raspund solicitarilor venite inclusiv din propriul partid de a demisiona din PD-L. Da, am citit declaratiile colegilor mei pe aceasta tema si am analizat argumentele lor. Am invatat, insa, (mai ales in ultimele luni, recunosc...), sa nu raspund cu 'monedele' vehementei si incrancenarii. Am invatat ca replica imediata poate fi gresita, pripita si nefondata", scrie Monica Ridzi pe blog.

"Vin Sarbatorile, Doamnelor, Domnilor. Iertati-ma, dar nu va voi raspunde. Am avut un an greu, mi-a fost teama pentru viata mea si a copilului meu, stiu ca ma asteapta si alte provocari si, credeti-ma, poate si de aceea, acum, nu vreau sa va raspund. Vreau, doar, primul Craciun alaturi de copilul meu, in liniste. Va doresc,din suflet, Sarbatori Fericite. Si, poate, pe 27 decembrie....", mai adauga fostul ministru al Tineretului, fara sa ofere prea multe explicatii.

Camera Deputatilor a respins, marti, cererile DNA privind-o pe Monica Ridzi. In favoarea solicitarii de incuviintare a perchezitiei s-au inregistrat 109 voturi, in timp ce 110 au fost "impotriva", iar trei voturi au fost anulate.

In privinta cererii de extindere a urmaririi penale, s-au exprimat 99 voturi favorabile, 109 "impotriva", 14 fiind anulate. Votul exprimat a fost secret cu bile, iar in total si-au exprimat votul 222 de deputati.

Decizia plenului a starnit reactii negative atat in randul Opozitiei cat si al unor lideri PD-L care au recunoscut public ca imaginea partidului a fost serios afectata.

Monica Macovei, Sulfina Barbu, Raluca Turcan, Cezar Preda, Elena Udrea sau Cristian Preda, si chiar si presedintele Traian Basescu, cu totii au criticat votul dat de parlamentarii PD-L in acest caz.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Monica Iacob Ridzi demisie, #Monica Ridzi scandal , #deputat
Comentarii