PNL: PD-L a picat examenul de seriozitate si a facut scut in jurul lui Ridzi

Miercuri, 15 Decembrie 2010, ora 15:43
999 citiri
PNL: PD-L a picat examenul de seriozitate si a facut scut in jurul lui Ridzi

Deputatii au respins, marti, extinderea urmaririi penale si efectuarea perchezitiei electronice in cazul dosarului parlamentarului PD-L Monica Iacob Ridzi.

Liberalii ii acuza pe parlamentarii PD-L ca au picat examenul se seriozitate facand din nou scut in jurul "uneia din fetele PD-L", Monica Iacob Ridzi si au dovedit ca nu vor sa dea un exemplu clar de lupta impotriva coruptiei, se arata intr-un comunicat de presa semnat de deputatul PNL Horea Uioreanu, remis Ziare.com.

"Deputatii PD-L si-au dat ieri examenul de seriozitate. Contrar tuturor declaratiilor publice facute de liderii acestui partid, incepand cu Emil Boc, alesii democrat-liberali au facut (inca o data!) scut viu in jurul uneia dintre 'fetele PD-L', doamna Monica Iacob Ridzi", se arata in comunicat.

Deputatul PD-L subliniaza ca votul impotriva cererilor de extindere a cercetarii penale si de incuviintare a perchezitiei informatice dat de deputatii Puterii este cea mai clara dovada a minciunilor marca PD-L.

"Astfel, desi insusi presedintele Traian Basescu le-a cerut parlamentarilor PD-L sa dea un vot in favoarea justitiei, colegii de crez ai doamnei Ridzi au decis ca e timpul sa dea cu flit indicatiilor venite de la Cotroceni! Au preferat sa ignore sfatul de 'a fi mai intelepti' decat membrii comisiei juridice si au dovedit ca nu vor sa dea un exemplu clar de lupta impotriva coruptiei", subliniaza Horea Uioreanu.

Deputatii au respins extinderea urmaririi penale in dosarul Ridzi (Video)

Deputatul liberalul ii acuza pe parlamentarii PD-L de duplicitate si demagocie.

"(...) PD-L a demonstrat faptul ca are cel putin doua fete. Una cu care iese in public si care declara ca nu pune piedici justitiei, si alta ascunsa in spatele votului secret, o fata care apara coruptia si coruptii. PD-L a demonstrat ca declaratiile din trecut erau demagogie pura si a procedat in consecinta", se mai arata in comunicat.

Citeste si:
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Senatoarea Diana Șoșoacă a fost recent executată silit de către ANAF pentru neplata datoriilor la stat. Conform ultimei declarații de avere a politicianului, aceasta deține numeroase...
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, a declarat sâmbătă, 13 august, că zilnic semnează ”munţi de documente” pe hârtie, dar afirmă că a semnat şi electronic contractul de...
Comentarii
SpiritCivic
rank 5
Klanul Portocaliu a volatilizat miliarde de euro ... s-o dea pe Ritzi pe mana Procuraturii pentru fraude... e neimportant deoarece Portocaliili lui Basescu seamana intre ei... Ritzi fiind corupta cea mai mica care nu raspunde in fata legii lui Baselu'