Gafa marca Monica Iacob Ridzi: Felicitare de "La multi ani!" unui decedat

Luni, 01 August 2011, ora 15:55
8471 citiri
Gafa marca Monica Iacob Ridzi: Felicitare de "La multi ani!" unui decedat
Foto:Ziare.com/Marius Mitrache

O familie din Petrosani a avut trista surpriza sa se trezeasca, dupa 3 ani de la moartea unuia dintre membri, cu o felicitare semnata de fostul ministru al Tineretului si Sportului, deputatul Monica Iacob Ridzi, scrisoare adresata decedatului cu ocazia zilei sale de nastere.

In felicitare, Monica Iacob Ridzi, aflata intr-o criza de imagine chiar si pe plan local dupa scandalul 2 Mai, ii ureaza decedatului "cele mai calde ganduri" si ii doreste "o aniversare incununata cu noroc, sanatate si optimism".

"Va sunt recunoscatoare pentru increderea pe care mi-ati acordat-o si va asigur ca alegerea dumneavoastra a contribuit la incercarea noastra permanenta de a va apara si sustine dorinta de a avea o viata mai buna", ii mai transmite Monica Iacob Ridzi decedatului.

Sotia decedatului povesteste ca in ziua in care fostul sot, care a decedat in urma cu trei ani, ar fi implinit 66 de ani, mai exact in data de 30 iulie, un tanar a batut la usa apartamentului si i-a inmanat un plic ce continea o felicitare din partea deputatului Monica Iacob Ridzi, destinata sotului decedat.

"Cand am vazut despre ce este vorba i-am multumit tanarului si i-am spus ca sotul meu a decedat in urma cu trei ani de zile. Tanarul nu a mai avut ce sa spuna, doar mi-a zambit si a plecat", ne-a declarat femeia.

Mai mult, sotia raposatului este contrariata si nu isi explica de unde are deputatul Monica Iacob Ridzi datele fostului ei sot, in conditiile in care acesta nu a fost membru al PDL, sau al altui partid politic.

"Nu stiu de unde au avut datele sotului meu. I-am mai spus acelui tanar ca poate asa cum primeste felicitari, asa si voteaza pentru Monica Iacob Ridzi si PDL", a mai spus femeia.

Procurorii anticoruptie au trimis-o in judecata, la inceputul lunii mai, pe deputata PDL Monica Iacob-Ridzi, fost ministru al Tineretului, in legatura cu organizarea Zilei Tineretului 2 mai 2009, la Costinesti.

Fostul ministru al Tineretului este acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice, fals intelectual in legatura cu fapte de coruptie, uz de fals in legatura cu fapte de coruptie si participatie improprie la infractiunea de fals intelectual la Legea contabilitatii.

Procesul va fi judecat la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#Monica Iacob Ridzi PDL, #scrisoare morti Ridzi Petrosani , #PDL