Liderii PD-L cred ca opiniile diferite in cazul Ridzi sunt contraproductive

Luni, 06 Iulie 2009, ora 14:56
555 citiri
Liderii PD-L cred ca opiniile diferite in cazul Ridzi sunt contraproductive

Liderii PD-L cauta solutii pentru a diminua prejudiciul de imagine provocat de scandalul Ridzi. Totusi, ei nu vor decide sanctionarea ministrului Tineretului si Sportului, ci vor incerca sa puna capat divergentelor de opinii in interiorul partidului.

Problema care ii preocupa de fapt pe liderii democrat-liberali este impresia unei divizari interne provocata de divergentele de opinie, transmite Antena 3.

Potrivit unor surse democrat-liberale citate de Antena 3, cel mai probabil nu se va pune problema demiterii ministrului Tineretului, pana cand DNA nu va demara oficial urmarirea sa penala.

Liderii PD-L au de gand sa se consulte cu toti reprezentantii Biroului Permanent National, urmand sa stabileasca prin vot comportamentul politic pe care partidul il va avea pe viitor in cazul ministrului Tineretului.

Democrat-liberalii considera, insa, ca ridicarea sprijinului politic pentru ministrul Monica Iacob Ridzi ar crea un precedent periculos, care ar putea duce la atacarea altor ministri ai PD-L.

A.T.

#Monica Iacob Ridzi, #Ridzi anchetata, #Ridzi sprijin politic, #PDL sedinta Ridzi , #PDL
Comentarii
Poza Domnita_Ralu
Domnita_Ralu
rank 3
PDL nu poate permite crucificarea unui ministru de al sau, mai ales in contextul in care cu siguranta adversarii politici vor ataca curand si alte ministere PDL