Monica Iacob Ridzi candideaza la sefia PD-L tineret

Miercuri, 06 Februarie 2008, ora 19:02
1769 citiri
Monica Iacob Ridzi candideaza la sefia PD-L tineret

Monica Iacob Ridzi si-a lansat, miercuri, la Cluj candidatura la conducerea Organizatiei de Tineret a PD-L (OTPD-L), in prezenta a zeci de reprezentanti ai organizatiilor de tineret din Alba, Sibiu, Teleorman, Caras-Severin, Salaj, Satu Mare, Brasov, Braila, Constanta, Dolj, Prahova, Neamt sau Iasi, arata NewsIn.

La intalnire au fost prezenti liderii PD-L Cluj si Cluj-Napoca, dar si Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Romaniei care candideaza pentru functia de secretar general.

Elena Basescu, a afirmat la finalul intalnirii ca nu va candida la alegerile locale din acest an pentru o functie in administratia locala, iar o candidatura la alegerile parlamentare depinde de performantele organizatiei de tineret a partidului, la alegerile locale.

"Nu pot sa spun ce mi-a planificat. O iau usor cu pianul pe scari. Depinde ce performante electorale va obtine organizatia noastra de tineret, in alegerile locale. Daca voi merita, daca se va considera ca am adus constributie, voi avansa", a spus fiica cea mica a presedintelui.

Elena Basescu a respins ideea aparuta in ultimele zile in presa, potrivit careia Vasile Blaga, Adriean Videanu si chiar presedintele PD-L Emil Boc l-ar sustine pe contracandidatul Monicai Iacob Ridzi la sefia organizatiei de tineret.

"Le consider pure speculatii de presa. Niciunul dintre lideri nu au dat vreun interviu de sustinere a vreunui candidat", a afirmat fiica cea mica a presedintelui.

Cristian Hrituc, candidat la functia de vicepresedinte a OTPD-L a anuntat la Cluj ca tinerii liberal-democrati sustin echipa Monicai Iacob Ridzi.

Totodata, presedintele organizatiei de tineret a PD-L Cluj, Radu Moisin, a convocat pentru ziua de 7 februarie un Birou Permanent Judetean Extraordinar, in cadrul caruia sa se ia in discutie semnarea motiunii Monicai Iacob Ridzi, astfel incat tinerii democrat-liberali clujeni sa fie primii care isi anunta sustinerea pentru aceasta candidatura.

Alegerile pentru conducerea Organizatiei de Tineret a PD-L vor avea loc in 23 si 24 februarie.

„Afacerea” din camera de cămin. Canabis, zeci de comprimate de ecstasy și ciuperci halucinogene, găsite de polițiști
„Afacerea” din camera de cămin. Canabis, zeci de comprimate de ecstasy și ciuperci halucinogene, găsite de polițiști
Peste un kilogram de canabis, 129 de comprimate de ecstasy şi circa 500 grame substanţă cristalină şi ciuperci halucinogene au fost găsite de anchetatori în camera unui bărbat dintr-un...
Muncitori intoxicați la o fabrică de mobilă din Cluj. A fost activat Planul Roșu de intervenție
Muncitori intoxicați la o fabrică de mobilă din Cluj. A fost activat Planul Roșu de intervenție
Autorităţile din judeţul Cluj au activat, luni, 25 martie, Plan Roşu de Intervenţie, după ce 14 muncitori de la o fabrică de mobilă din Câmpia Turzii s-au intoxicat cu o substanţă de...
#Ridzi, #PDL, #Cluj, #tineret, #Presedintie , #PDL