Razmerita la PD-L

Vineri, 10 Iulie 2009, ora 07:11
3390 citiri
Razmerita la PD-L

Daca deznodamantul povestii din jurul Monicai Iacob-Ridzi mai intarzie mult, traditionala liniste si ascultare din PD-L se va transforma in opusul ei.

Si nu este vorba despre verdictul comisiei parlamentare de ancheta, ca s-a dat, ci de o decizie, laie sau balaie, a procurorilor, dupa ce se pronunta si Comisia juridica, si plenul.

Eveniment care, avand in vedere ca la comisie e diriginte un coleg din PD-L, care n-are decat un vot, dar poate tergiversa lucrurile, se va produce peste multa vreme. Ca n-au democrat-liberalii interesul sa se ajunga in plen, unde n-au majoritate.

Doar ca suspansul ii este drag presei, si asta-i irita la culme pe pedelisti. Sunt din ce in ce mai multe voci in teritoriu (am ascultat unele din Prahova, Sibiu, Buzau, Cluj, Maramures si Valcea) care cer demiterea sau demisia ministrului inainte de decizia de incepere sau nu a urmaririi penale.

Pentru ca urmeaza prezidentialele, si vor avea norma de voturi. Iar in conditiile in care mass-media insista ca ministrul Tineretului reprezinta un subiect, le va fi mai greu sa o indeplineasca. Cel putin asa cred ei.

I-am intrebat pe posesorii vocilor daca nu le trece prin cap ca procurorii vor da "nup", si ministrul isi va spala onoarea, iar capitalul negativ se va transforma in opusul lui.

Ni s-a raspuns ca nu are importanta, deoarece in acel moment, electoratul va crede ca e o manareala de-a procurorilor. Hmm...

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților și candidatul PSD-PNL la Consiliul Județean Timiș a anunţat joi, 18 aprilie, că o şedinţă de Guvern ar putea avea loc...
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
#Monica Iacob Ridzi, #PDL, #plen parlamentar, #comisie ancheta , #PDL