Razmerita la PD-L

Vineri, 10 Iulie 2009, ora 07:11
2985 citiri
Razmerita la PD-L

Daca deznodamantul povestii din jurul Monicai Iacob-Ridzi mai intarzie mult, traditionala liniste si ascultare din PD-L se va transforma in opusul ei.

Si nu este vorba despre verdictul comisiei parlamentare de ancheta, ca s-a dat, ci de o decizie, laie sau balaie, a procurorilor, dupa ce se pronunta si Comisia juridica, si plenul.

Eveniment care, avand in vedere ca la comisie e diriginte un coleg din PD-L, care n-are decat un vot, dar poate tergiversa lucrurile, se va produce peste multa vreme. Ca n-au democrat-liberalii interesul sa se ajunga in plen, unde n-au majoritate.

Doar ca suspansul ii este drag presei, si asta-i irita la culme pe pedelisti. Sunt din ce in ce mai multe voci in teritoriu (am ascultat unele din Prahova, Sibiu, Buzau, Cluj, Maramures si Valcea) care cer demiterea sau demisia ministrului inainte de decizia de incepere sau nu a urmaririi penale.

Pentru ca urmeaza prezidentialele, si vor avea norma de voturi. Iar in conditiile in care mass-media insista ca ministrul Tineretului reprezinta un subiect, le va fi mai greu sa o indeplineasca. Cel putin asa cred ei.

I-am intrebat pe posesorii vocilor daca nu le trece prin cap ca procurorii vor da "nup", si ministrul isi va spala onoarea, iar capitalul negativ se va transforma in opusul lui.

Ni s-a raspuns ca nu are importanta, deoarece in acel moment, electoratul va crede ca e o manareala de-a procurorilor. Hmm...

#Monica Iacob Ridzi, #PDL, #plen parlamentar, #comisie ancheta , #PDL
Comentarii
Poza Domnita_Ralu
Domnita_Ralu
rank 3
E vorba de un raport politic, un raport prestabilit al PNL, un raport care se stia inca de la inceputul anchetei
Poza Unsatuldedemocratie
Unsatuldedemocratie
rank 2