Alegeri prezidentiale 2014 Monica Macovei acuza televiziunile ca ii blocheaza aparitiile

Marti, 14 Octombrie 2014, ora 22:58
3396 citiri
Alegeri prezidentiale 2014 Monica Macovei acuza televiziunile ca ii blocheaza aparitiile

Candidatul independent la alegerile prezidentiale, Monica Macovei, sustine ca blocajul televiziunilor de stiri in cazul sau este "cvasitotal", dand exemplul recent al postului Realitatea Tv.

"In aceasta seara trebuia sa fiu prezenta la Realitatea TV de la ora 21:00, in urma unei invitatii primite acum cateva zile. Intre timp, Realitatea a anulat aparitia mea si mi s-a transmis ca invitatia nu mai e valabila.

Blocajul media al declaratiilor si aparitiilor mele televizate a crescut constant de cand mi-am anuntat candidatura. Foarte greu si foarte rar mai pot sa apar la TV. In acest moment, blocajul televiziunilor de stiri este cvasitotal.

Mi-a mai ramas doar Internetul ca mijloc de comunicare cu dumneavoastra. Dumneavoastra, oamenii, ma puteti ajuta ducand cuvantul mai departe. Partidele actuale au platit sa minta in liniste", a scris pe Facebook Monica Macovei, marti dupa-amiaza.

Alegeri prezidentiale 2014 Monica Macovei: Teodor Melescanu sa renunte la candidatura

Europarlamentarul spune apoi ca unul dintre moderatorii Realitatea Tv trebuie sa inceteze cu "insultele si minciunile" la adresa sa.

"Iar Rares Bogdan sa inceteze si cu insultele si cu minciunile la adresa mea. Campania mea nu este finantata de Soros si nici de masoni sau de martieni, ci de oameni simpli care doneaza din putinul pe care il au", a mai afirmat Monica Macovei.

F.N.

#Monica Macovei blocaj televiziuni, #Macovei televiziuni blocaj total, #Monica Macovei candidat prezidentiale , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014