Alegeri prezidentiale 2014 Monica Macovei: Teodor Melescanu sa renunte la candidatura

Marti, 14 Octombrie 2014, ora 20:59
2816 citiri
Alegeri prezidentiale 2014 Monica Macovei: Teodor Melescanu sa renunte la candidatura

Monica Macovei, candidat independent la functia de presedinte, a declarat marti, intr-o conferinta de presa la Brasov, ca Teodor Melescanu, la randul sau candidat independent, ar trebui sa renunte la candidatura pentru functia de sef al statului.

"Acest lucru il spun de cand si-a anuntat candidatura si asta este foarte simplu pentru ca, in timp ce era seful Serviciului de Informatii Externe (SIE), el si-a strans semnaturi in secret, pentru ca nu a avut corturi amplasate pe strada. Ati vazut dumneavoastra undeva corturi?

(...) Deci, tu esti seful SIE si in secret se strang semnaturi. Este inacceptabil. Teodor Melescanu isi da demisia, isi anunta candidatura si aflam si cine a strans semnaturi. Colonelul Dogaru (Mircea Dogaru, presedintele Sindicatului Cadrelor Militare in Rezerva - n.red.) iese la televizor si spune ca a participat la strangerea de semnaturi. Colonelul Dogaru conduce o organizatie prorusa, declarat prorusa", a afirmat Monica Macovei.

Ponta, ofiter acoperit Macovei: Poate cauta cineva si prin arhiva SIPA

Ponta, ofiter acoperit: Melescanu respinge acuzatiile si spune ca Basescu a incalcat legea (Video)

Macovei a mai spus ca dupa ce va ajunge presedinte, ar dori ca in Parlamentul Romaniei sa existe un partid care sa-i sustina proiectele, dar pe care sa nu-l infiinteze ea pentru ca presedintele trebuie sa fie independent.

#Monica Macovei alegeri prezidentiale 2014, #Macovei Melescanu renuntare candidatura, #Teodor Melescanu candidat prezidentiale , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014