Macovei: Baronii din PSD nu vor astepta ca-n Miorita, sa vina ciobanii sa-i omoare

Joi, 30 Octombrie 2014, ora 20:32
2864 citiri
Macovei: Baronii din PSD nu vor astepta ca-n Miorita, sa vina ciobanii sa-i omoare

Fostul ministru al Justitiei Monica Macovei avertizeaza ca exista riscul ca activitatea DNA sa fie oprita dupa alegerile prezidentiale. Ea ii acuza pe baronii din PSD ca vor cere desfiintarea Directiei Nationale Anticoruptie. Macovei il atentioneaza si pe presedintele PNL, Klaus Iohannis, ca are in spate multi "rechini".

"Exista un risc major sa fie oprita activitatea DNA. Daca vor ajunge presedinte fie Ponta, fie Iohannis, ei au in spate partide care sunt formate din membri baroni care nu vor sa fie anchetati penal, condamnati niciodata, dar sa continue sa fure, care nu vor sa le fie averile confiscate si prin urmare, primul lucru pe care-l vor cere presedintelui lor, Ponta sau Iohannis, va fi sa termine cu DNA", a declarat Monica Macovei, la RFI Romania.

Macovei, despre referendumul din 2012, ruptura de Basescu si disparitia DNA

Monica Macovei avertizeaza ca "baronii din PSD, Mazare, Sebastian Ghita, Dragnea si ceilalti nu stau ca Miorita, asteptand sa vina ciobanii sa-i omoare, adica sa vina DNA sa-i ia. Ei sunt pregatiti de atac, sa termine cu DNA. Nu se gandesc nici o clipa sa se opreasca din furat".

Macovei, atac la "grupul de crima organizata PSD". Lista politicienilor pe care colegii i-au scapat de DNA

Fostul ministru al Justitiei il atentioneaza si pe candidatul ACL la presedintie, Klaus Iohannis, ca e inconjurat de "rechini": "L-am mentionat si pe domnul Iohannis. Nu stiu daca stie ce rechini sunt in spatele dansului, dar eu am trecut prin asta si stiu ce inseamna. Daca ar ajunge presedinte, va fi tras si el de maneca: 'Ti-am finantat campania electorala, te-am facut presedinte, vezi ca sunt cercetat, vezi ca prietenul meu este cercetat, vezi ca X este cercetat'".

Citeste mai multe despre Macovei: Exista un risc major sa fie oprita activitatea DNA; baronii din PSD nu vor astepta ca-n Miorita, sa vina ciobanii sa-i omoare, pe RFI Romania.

#Monica Macovei DNA, #Monica Macovei baroni PSD, #Monica macovei DNA PSD, #DNA arestari PSD , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014
Comentarii
Poza PSD.Erie
PSD.Erie
rank 5
Toarasi, ideaia ie ca DNA ie MOLDOVAN si astelanti, care ia sugushat
Poza zambila
zambila
rank 1
traiasca FSN ...romanii creiere spalate