Macovei isi face partid: Am vazut cine suntem si cati suntem

Marti, 04 Noiembrie 2014, ora 15:20
8184 citiri
Macovei isi face partid: Am vazut cine suntem si cati suntem
Foto: Facebook / Monica Macovei

Europarlamentarul Monica Macovei anunta infiintarea unui nou partid "care sa conteze" pe scena politica la alegerile generale din 2016, precizand ca numarul de voturi pe care l-a obtinut in turul intai al alegerilor prezidentiale ar fi fost suficient pentru a aduce 30 de parlamentari in forul legislativ.

"Am mers impreuna in aceasta campanie si am aratat ca putem fi o forta de schimbare. Va multumesc. Vreau sa facem impreuna pasul urmator, pentru ca transformarea Romaniei tine de noi. Dau curs solicitarii voastre sa ne organizam intr-o noua constructie. Impartim impreuna aceleasi valori - dreptate, justitie, demnitate, integritate -, iar acestea vor fi baza noii constructii.

Tot entuziasmul din campania electorala si din ziua alegerilor trebuie organizat. Am vazut cine suntem si cati suntem. Vedem si cat de repede ne putem multiplica numarul. Suntem aproape jumatate de milion astazi, peste un an putem fi de doua ori mai multi", scrie pe Facebook Monica Macovei.

Monica Macovei: Revolutia abia incepe, ne vrem tara inapoi! (Video)

Aceasta spune ca programul viitorului partid exista deja si este cunoscut.

"Programul il avem. Este Decalogul politic in jurul caruia ne-am adunat in campania electorala si pe care il putem imbunatati si extinde. Trebuie sa ajungem cu programul nostru la fiecare cetatean, trebuie sa avem, la inceput, structuri in fiecare oras, dupa care in fiecare catun al Romaniei.

Trebuie sa continuam sa rostogolim bulgarele de zapada care s-a format si, pana in 2016, putem demonstra ca suntem cu adevarat o forta. Impreuna cu echipa care s-a format in jurul nostru, lucram la noua constructie care sa schimbe fata Romaniei in 2016", mai spune Monica Macovei.

Rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale 2014: Creste diferenta dintre Ponta si Iohannis

In plus, aceasta remarca faptul ca "numarul de voturi pe care l-am avut impreuna duminica ar fi dat circa 20 de deputati si circa 10 senatori la alegerile parlamentare din 2012".

Alegeri prezidentiale 2014: Monica Macovei - de la Giurgiu la "Femeia Europei"

Monica Macovei a fost aleasa europarlamentar din partea PDL la alegerile din mai 2014, insa ea a candidat ca independent la alegerile prezidentiale, candidatul oficial al PDL fiind Klaus Iohannis.

C.B.

#Macovei infiinteaza partid, #Macovei partid alegeri prezidentiale, #Macovei nou partid , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014