Macovei si-a inceput campania la Timisoara: Fara autocare, fara spectatori platiti. Doar cu oameni liberi

Sambata, 04 Octombrie 2014, ora 23:48
5532 citiri
Macovei si-a inceput campania la Timisoara: Fara autocare, fara spectatori platiti. Doar cu oameni liberi

Monica Macovei si-a inceput campania electorala pentru alegerile prezidentiale la Timisoara, intr-o hala dezafectata a unei foste fabrici, ea declarand ca in acest oras, in urma cu 25 de ani, a inceput libertatea si vrea "ca de aici sa inceapa schimbarea Romaniei".

Macovei s-a intalnit, sambata, la Timisoara, cu simpatizatii sai intr-o hala dezafectata a fostei fabrici Fructus, aflata in apropierea centrului orasului, ea spunand ca a ales sa isi inceapa campania electorala la Timisoara, deoarece din acest oras a inceput libertatea romanilor, in urma cu 25 de ani.

"Am decis sa incep campania electorala la Timisoara pentru ca in urma cu 25 de ani aici a inceput libertatea. Vreau ca de aici sa inceapa schimbarea Romaniei.

Demonstratie pentru Monica Macovei, in fata sediului PSD: Stop coruptiei!

Schimbarea Romaniei se numeste de fapt transformarea Romaniei in toate acele porunci pe care le-am pus pentru tara. Schimbarea deja nu mai inseamna nimic, sunt cuvinte goale. Ponta e de doi ani la putere si acum promite schimbarea. Basescu e presedinte de zece ani si inca vorbeste de schimbare. Tariceanu si Udrea vorbesc de schimbare, desi au fost si ei la putere. Iohannis vorbeste de asemenea de schimbare", a spus Macovei.

"Desigur ca nu candidez pentru functia de prim-ministru, nu se candideaza pentru aceasta functie, dar un presedinte trebuie sa aiba viziune pentru tara, trebuie sa stie ce vrea pentru fiecare domeniu", a spus Macovei.

Organizatorii evenimentului au spus ca au ales o hala dezafectata a unei fabrici, in semn de protest fata de privatizarile din Romania.

Cum arata Monica Macovei la 14 ani (Foto)

"Trebuie sa verificam ce s-a facut pana acum (in privinta privatizarilor - n.r.). In al doilea rand, privatizarile trebuie sa se faca cu licitatie, transparent. Cu paguba Siveco se pot lua manuale pentru copii pentru urmatorii 40 de ani. Toate aceste furturi din bani publici cu care ne-a obisnuit clasa politica de 25 de ani, ne costa.

Daca am recupera jumatate din evaziunea fiscala, am face 800 de kilometri de autostrada pe an, calculand la 1 milion de euro kilometrul", a mai spus Macovei.

Monica Macovei - De ce vrea sa fie presedinte

#Monica Macovei lansare program electoral, #Monica Macovei Timisoara , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014