Macovei strange bani pentru afise pe Facebook: Poti investi in tine sau poti lua gogosile partidelor gratis

Marti, 30 Septembrie 2014, ora 21:28
2490 citiri
Macovei strange bani pentru afise pe Facebook: Poti investi in tine sau poti lua gogosile partidelor gratis
Foto: Facebook/Monica Luisa Macovei

Monica Macovei, care a demisionat din PDL la inceputul lunii septembrie si candideaza ca independent, isi invita fanii de pe Facebook sa faca donatii pentru a strange bani pentru campania electorala.

Aceasta sustine, pe reteaua de socializare, ca principala cheltuiala, in prezent, o reprezinta cea pentru tiparirea afiselor, motiv pentru care ofera pe Facebook conturile in care se asteapta donatii.

"Principala noastra cheltuiala in acest moment este tiparirea de afise pentru intreg teritoriul Romaniei. S-au oferit sa ne ajute voluntari peste asteptarile noastre! E nevoie sa afle cat mai multi romani ca exista un candidat la Presedintie pe care merita sa il voteze.

Ajutorul tau e foarte important! Poti ajuta cu 30 de lei sau 50 de lei chiar acum!", scrie pe Facebook Monica Macovei, ghidandu-i pe simpatizanti catre bancile unde se asteapta donatii.

Aceasta le explica celor dispusi sa doneze si cum trebuie sa completeze campurile de pe formular, la banca, rugandu-i sa specifice "sprijin financiar", dupa care sa trimita un email catre cel care se ocupa de fondurile sale de campanie.

Monica Macovei, despre femeia pe care romanii ar vota-o presedinte: Si eu am crescut un copil

"Poti investi cateva zeci de lei in tine si in viitorul Romaniei sau poti lua gogosile pe care partidele politice actuale ti le dau azi gratis si pentru care vei plati 5 ani de acum inainte! Ia o decizie chiar acum!", conchide candidatul la presedintie.

A.S.

#Monica Macovei donatii, #Monica Macovei bani campanie electorala, #Monica Macovei Facebook donatii, #Monica Macovei afise , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014