Monica Macovei a dansat in direct la TV (Video)

Vineri, 24 Octombrie 2014, ora 12:31
7073 citiri
Monica Macovei a dansat in direct la TV (Video)
Foto: Facebook/Monica Macovei

Monica Macovei a dansat in direct, la TV, in cadrul unei emisiuni electorale, gestul fiind unul dintr-o serie de aparitii inedite pe care candidatul independent la alegerile prezidentiale le-a avut in campania electorala.

Moderatorul Radu Moraru a invitat-o pe Monica Macovei la dans, la finalul emisiunii difuzate joi seara la Nasul TV. Gestul s-a dorit a fi unul spontan, insa din reactia candidatului a reiesit ca totul era planuit.

"Doamna invitat, nu mai avem timp, permiteti-mi acum sa va dau jos lavaliera si sa va invit la un dans", a spus Moraru. Macovei a acceptat, zambind, provocarea, adaugand: "si cine stie ce ne spunem acum fara lavaliera!".

In timp ce candidatul independent la prezidentiale se pregatea de dans, pe ecran era titrat "Macovei, mai buna decat ei" si "Ajut-o pe Monica sa-i prinda pe corupti".

Monica Macovei lanseaza un joc online - ce sa faci ca sa-i prinzi pe corupti

"Pana nu se termina emisiunea, eu o iau pe Monica Macovei la un dans, sa vedem daca stie pasii. Stie ceva", a comentat Moraru.

Cei doi au inceput sa danseze in studio, pe acorduri de tango. Dansul, destul de chinuit, s-a desfasurat in spatele pupitrului, astfel ca nu se putea vedea daca Macovei stie pasii de tango.

Ce-a mai facut Monica Macovei: Dupa motocicleta, acum se plimba cu trotineta (Foto)

La sfarsitul lunii septembrie, Monica Macovei a intrat in platoul unei emisiuni TV calare pe o motocicleta, cu casca pe cap si un cartus de mitraliera in mana.

Cu alte ocazii, ea a prezentat "trotineta prezidentiala" si a postat pe pagina de Facebook inregistrari de pe teren, in care discuta despre alegeri cu electoratul. In una dintre aceste inregistrari apare langa un tractor, pe un camp, alaturi de patru cetateni pe care parea ca i-a intrerupt din activitate.

#Monica Macovei candidat alegeri prezidentiale, #Macovei dans emisiune tv, #macovei tango tv , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014