Monica Macovei lanseaza un joc online - ce sa faci ca sa-i prinzi pe corupti

Joi, 23 Octombrie 2014, ora 16:27
6778 citiri
Monica Macovei lanseaza un joc online - ce sa faci ca sa-i prinzi pe corupti

Candidatul independent la presedintie Monica Macovei surprinde electoratul cu un nou element in campania sa electorala.

Extrem de activa pe retelele sociale, Monica Macovei a lansat acum un joc online, in care participantii trebuie sa ii prinda pe coruptii Romaniei.

"Salut! Am nevoie de oameni pentru a continua lupta institutiilor impotriva cancerului coruptiei, care seaca tara de bani si ii imbogateste pe unii. Haide sa ii oprim impreuna!", este mesajul de intampinare de la inceputul jocului, care apare alaturi de imaginea animata a fostului ministru al Justitiei.

Monica Macovei a venit la TV pe motocicleta si cu un cartus de mitraliera

Dupa ce apasa butonul "Start", jucatorul are posibilitatea, cu un singur click, sa incatuseze personaje care fura banii statului si care transmit mesaje de genul "Legea e pentru fraieri". Ele amintesc de persoane reale de pe scena politica.

Jocul online lansat de Monica Macovei poate fi accesat aici.

Ce-a mai facut Monica Macovei: Dupa motocicleta, acum se plimba cu trotineta (Foto)

Candidatul la prezidentiale a avut pana acum o campanie electorala iesita din comun, Macovei fiind foarte activa mai ales pe Facebook. Saptamana aceasta, ea a mai lansat o campanie inedita, numita "Saptamana cu sarut-mana - Vorbeste cu mama sa voteze Macovei".

Astfel, ea incearca sa ajunga la cei mai varstnici tot prin intermediul Internetului, sfatuindu-i pe tineri sa le spuna mamelor lor sa o voteze la alegerile din noiembrie.

D.T.

#Monica Macovei joc online, #Monica Macovei joc corupti, #monica macovei campanie , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014