Monica Macovei, nereguli in campania pentru prezidentiale: Sute de mii de lei, confiscate

Luni, 06 Aprilie 2015, ora 15:20
3775 citiri
Monica Macovei, nereguli in campania pentru prezidentiale: Sute de mii de lei, confiscate

Monica Macovei, fosta candidata independenta la alegerile prezidentiale din luna noiembrie a anului trecut, a fost sanctionata pentru neregului gasite la campania electorala.

Mai exact, Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) a decis ca 300.000 de lei din banii destinati campaniei pentru prezidentiale a Monicai Macovei sa fie confiscate, transmite Digi 24.

AEP a luat aceasta decizie dupa ce a descoperit mai multe nereguli in legatura cu fondurile destinate campaniei Monicai Macovei.

Campania sub lupa: Episodul 5 - Macovei: Saint-Just cu zambet fortat, care se inspira din Biblie, dar spune "nu" religiei in scoli

In plus, europarlamentarul a primit si o amenda in valoare de 55.000 de lei. Informatiile apar intr-un raport al AEP, publicat recent in Monitorul Oficial.

In document se regasesc rezultatele verificarilor facute de AEP dupa alegerile prezidentiale de anul trecut, in ceea ce priveste abaterile partidelor si candidatilor de la reguli.

In total, Autoritatea Electorala Permanenta a confiscat o suma de peste 413.000 de lei.

#Monica Macovei sanctionata, #Monica Macovei nereguli campanie, #Monica Macovei bani confiscati , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014