Monica Macovei promite ca se va putea vota si de pe Marte

Luni, 27 Octombrie 2014, ora 14:54
2896 citiri
Monica Macovei promite ca se va putea vota si de pe Marte
Foto: Facebook/Monica Macovei

Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidentiale, le promite romanilor din diaspora ca, daca o vor sustine sa ajunga la Cotroceni, va aproba legea privind votul electoronic, astfel incat "sa se poata vota si de pe Marte".

"Romania are nevoie de voi, de mintea voastra, de forta voastra, de curajul vostru, de priceperea voastra. Ati dovedit-o in anii din urma cand banii vostri au sustinut economia in plina criza", isi incepe Macovei mesajul catre romanii din diaspora, mesaj transmis prin intermediul unui spot video postat pe contul de Facebook.

Monica Macovei a dansat in direct la TV (Video)

In acest context, Macovei le promite ca, ajunsa in functia de presedinte al Romaniei, va aproba introducerea votului electronic, astfel incat "sa se poata vota si de pe Marte". "Se practica in multe tari. Este rapid, este ieftin si, foarte important, nu poate fi fraudat", adauga Macovei.

Monica Macovei - Ce promite

"Dreptul vostru la vot nu va mai fi calcat in picioare: cetateni, inainte de toate", mai arata candidatul independent la prezidentiale. In acelasi context, ea le mai spune celor din diaspora ca "multor politicieni le-au placut banii vostri, dar nu si voturile voastre" si ca "au vrut sa va scoata din cvorumul electoral, au redus numarul sectiilor de votare".

"Vreau sa va regasiti locul in Romania, sa ramaneti in strainatate din oricare alt motiv decat saracia. Iar asta se va intampla cand se va fura mai putin, iar la prins hoti stiti ca ma pricep", mai arata fostul ministru al Justitiei.

Monica Macovei candideaza ca independent la alegerile prezidentiale din noiembrie.

#Monica Macovei candidat prezidentiale 2014, #Macovei mesaj diaspora, #Macovei despre votul electronic , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014