Monica Macovei: Revolutia abia incepe, ne vrem tara inapoi! (Video)

Duminica, 02 Noiembrie 2014, ora 22:03
7849 citiri
Monica Macovei: Revolutia abia incepe, ne vrem tara inapoi! (Video)

Monica Macovei, care a obtinut, potrivit exit poll-urilor, intre 4% si 6% in primul tur al alegerilor prezidentiale, a sustinut ca rezultatul inregistrat duminica a fost un succes si ca "revolutia" abia acum va incepe.

"Am fi fost si mai multi daca toti din diaspora ar fi putut vota. Vedeti ce prost au organizat aceste alegeri, eu am fost singurul candidat care a propua votul electronic pentru romanii din tara si din diaspora. Va multumesc pentru incredere si pentru sprijin (...).

Voturile pe care mi le-ati dat sunt ale voastre si impreuna vom porni la drum, cu timpul vom fi si mai multi. Ne vrem tara inapoi, Romania e a noastra si o vrem inapoi! Prin reusita de azi incepe o revolutie oamenilor cinstiti!", a declarat Macovei, invitandu-i pe romani sa ramana alaturi de ea pentru "dreptate, justitie, demnitate si integritate".

Macovei a precizat ca sustinatorii sai sunt mai multi decat cei care s-au prezentat la vot si, in timp, "vom arata ca suntem o forta de schimbare".

"Totul e sa indraznim sa credem in vis. Impreuna putem transforma Romania, vocea noastra va fi auzita. Va multumesc pentru tot! Ati fost extraordinari si impreuna schimbat Romania", a incheiat fostul ministru al Justitiei.

Suntem o forta uriasa de schimbare. Romania este a noastra si o s-o luam inapoi.
Monica Macovei

"Astazi s-a nascut al treilea pol in Romania. Fara baroni, fara finantari murdare, am aratat ca putem. Rezultatele de dupa numararea voturilor vor arata ca suntem si mai multi. Asteptati rezultatele finale si fiti increzatori", a scris Monica Macovei pe Facebook.

"Am fi fost si mai multi daca ar fi votat toti romanii din diaspora. Am demonstrat ca suntem mult mai multi decat credeau ei. Suntem o forta uriasa de schimbare. Romania este a noastra si o sa o luam inapoi", a continuat candidatul independent.

Macovei si Udrea, lupta pentru locul patru

Sondajele la iesirea de la urne arata ca Macovei a obtinut un scor cuprins intre 4% si 6%, cei care vor intra in turul al doilea fiind candidatul PSD Victor Ponta si cel al ACL Klaus Iohannis.

Rezultate exit poll: Victor Ponta, la distanta de sub 10 % de Klaus Iohannis. Locul 3, intens disputat

Potrivit rezultatelor anuntate in urma exit poll-urilor, Ponta ar fi obtinut intre 38,2 si 41,5% dintre voturi. Pe locul doi s-a clasat Klaus Iohannis, care are intre 31 si 32,1% din voturi, conform exit poll-urilor.

Urmatorul clasat este Calin Popescu Tariceanu, care a obtinut intre 5,30% si 6%, in timp ce locul al patrulea este disputat intre Monica Macovei si candidatul PMP Elena Udrea, in cele mai multe dintre sondaje.

Citeste si:
Ședința pentru noile restricții, convocată de Iohannis la ora 17.30. Cine sunt miniștrii și specialiștii care participă
Ședința pentru noile restricții, convocată de Iohannis la ora 17.30. Cine sunt miniștrii și specialiștii care participă
Președintele Klaus Iohannis a convocat miercuri, 20 octombrie, de la ora 17.30, o ședință de lucru privind gestionarea pandemiei de Covid-19. La întâlnire vor participa mai mulți membri ai...
LIVETEXT Guvernul USR în fața Parlamentului. Cioloș: „Acest guvern poate fi ieșirea din criză”. Kelemen Hunor:„Stimați colegi, ați rămas cam singuri”
LIVETEXT Guvernul USR în fața Parlamentului. Cioloș: „Acest guvern poate fi ieșirea din criză”. Kelemen Hunor:„Stimați colegi, ați rămas cam singuri”
Dacian Cioloş merge miercuri în Parlament, sperând să obţină votul de încredere pentru echipa sa şi pentru programul de guvernare. Cioloş ajunge în faţa Camerelor reunite, în termenul...
Sursa: Ziare.com