Monica Macovei vorbeste despre sansele sale: Stii cum trebuie sa votezi?

Duminica, 05 Octombrie 2014, ora 23:14
3430 citiri
Monica Macovei vorbeste despre sansele sale: Stii cum trebuie sa votezi?
Foto: Facebook / Monica Luisa Macovei

Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidentiale din noiembrie, incearca sa-si convinga fanii de pe Facebook sa o voteze inca din primul tur, indiferent de cum este clasata in sondajele de opinie, in loc sa voteze "util", adica vot negativ impotriva actualei Puteri, dar acordat candidatului din Opozitie cotat cu sansele cele mai bune.

"Stii cum trebuie sa votezi? Asa: crezi in candidat, ai incredere in el, aprobi programul lui politic, crezi ca-ti va aduce acea transformare pe care o vrei in tara ta? Atunci il votezi.

Macovei si-a inceput campania la Timisoara: Fara autocare, fara spectatori platiti. Doar cu oameni liberi

Va intreb: credeti in mine? Vi se pare corect programul meu? Aveti incredere in profesionalismul meu? Atunci votati-ma din primul tur! In primul tur nu votezi 'util', ci cum iti spune constiinta. Daca veti face asta, voi intra in turul 2 si vom castiga impreuna", a scris Monica Macovei, duminica seara, pe Facebook, intr-o postare cu mesajul "Ce sanse are Monica Macovei? Tot atatea cat are si Romania".

Cum arata Monica Macovei la 14 ani (Foto)

Un sondaj CSCI din luna septembrie arata ca Monica Macovei ar fi votata doar de 3% dintre romani, la alegerile prezidentiale. Marii favoriti sunt premierul Victor Ponta cu 42% si Klaus Iohannis cu 27% din voturi.

De asemenea, o cercetare recenta INSCOP arata ca 40,8% dintre romani nu ar vota o femeie in functia de presedinte al Romaniei.

#Monica Macovei turul 1, #Monica Macovei sanse alegeri, #Macovei sondaj alegeri, #Macovei candidat presedinte , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014
Comentarii
Poza Psycho
Psycho
rank 5
Domnu' Cristi, m-ai facut sa rad cu lacrimi!