Udrea o ataca pe Macovei: Cu ce bani si-a facut campaniile? Nu cumva cu banii de la Microsoft?

Sambata, 05 Martie 2016, ora 21:09
8155 citiri
Udrea o ataca pe Macovei: Cu ce bani si-a facut campaniile? Nu cumva cu banii de la Microsoft?
Foto: Facebook / Elena Udrea

Deputata Elena Udrea a atacat-o dur, sambata, pe Monica Macovei, despre care a spus ca este "o moralista de mucava", care nu s-a interesat de unde i-au venit in 2009 banii de campanie la alegerile europarlamentare, din moment ce castigarea alegerilor i-a adus un salariu de 7.000 de euro pe luna.

Elena Udrea a facut aceste afirmatii pe Facebook, intr-o postare de sambata seara. "Pun o intrebare moralistei de mucava: cu ce bani si-a facut zecile de mii de afise, bannere, mash-uri etc. in campaniile de la europarlamentare? Moralitatea nu a obligat-o sa afle daca nu cumva cu banii de la Microsoft, adusi la partid de Sandu, Cocos, Pinalty &Co, in 2009, sau cu bani din "borduri", in 2014? Ei, pentru un salariu de 7000 de euro pe luna, evident ca nu a simtit nicio obligatie...", a scris Udrea, citata de News.ro.

Postarea acesteia este o reactie la comentariile facute de Monica Macovei, vineri seara, la B1 TV, referitoare la decizia Curtii Constitutionale ce a blocat folosirea interceptarilor facute de catre SRI in anchetele demarate de catre DNA.

"Cred ca judecatorii CCR sunt intelepti si vor da o perioada de circa un an de zile pentru procurarea si punerea in functiune a aparaturii de supraveghere tehnica si o perioada in care sa fie valabile interceptarile deja efectuate. Altfel, vor fi aruncate in aer toate dosarele care sunt astazi in lucru sau in curs de judecare", spunea Macovei.

Europarlamentarul a mentionat, printre altele, si dosarele penale ale Elenei Udrea, a caror instrumentare ar avea de suferit.

"De exemplu - dosarul Microsoft, dosarele lui Madalin Voicu si Paun, dosarele lui Elena Udrea sau Alina Bica, cele cu presedintii de consilii judetene - toti care sunt astazi in curs de cercetare sau in curs de judecare. Daca nu se da un termen pana la care sa se procure aceasta aparatura de supraveghere tehnica si o perioada in care sa fie valabile interceptarile deja efectuate, atunci s-a terminat cu anchetele si cu aceste dosare - sunt aruncate in aer", a aratat Macovei.

In replica, Elena Udrea sustine ca dosarele sale nu se fundamenteaza pe interceptari, ci doar pe niste denunturi ale altor persoane.

"Cand rautatea=complexe+prostie... Aflu ca Monica Macovei este disperata ca scap de dosarele facute de prietena ei, ca urmare a deciziei CCR de a declara neconstitutionale interceptarile realizate de SRI. Daca nu ar fi obsedata de mine, sau chiar si asa, daca ar avea putina decenta, nu ar dezinforma pe cei care se uita in gura ei, de fost procuror comunist. In dosarele mele nu exista NICIO interceptare, in ceea ce ma priveste. Sunt doar turnatoriile unora care, ca sa fie lasati liberi si cu banii la ei, au recunoscut ca au luat spaga, dar au mintit ca a fost pentru mine", a spus Udrea.

Curtea Constitutionala a decis, la jumatatea lunii februarie, ca prevederea din Codul de procedura penala potrivit careia supravegherea tehnica poate fi efectuata de "alte organe specializate ale statului" decat organul de cercetare penala sau lucratorii specializati din cadrul politiei este neconstitutionala.

Cand rautatea=complexe+prostie...Aflu ca Monica Macovei este disperata ca scap de dosarele facute de prietena ei, ca...

Posted by Elena Udrea on Saturday, March 5, 2016

Cred ca judecatorii CCR sunt intelepti si vor da o perioada de circa un an de zile pentru procurarea si punerea in funct...

Posted by Monica Luisa Macovei on Saturday, March 5, 2016

Citește și:
Taxa de solidaritate pentru marile companii stârnește zâzanie între PSD și PNL. Răspunsul tranșant al liberalilor: „Nu susţinem majorări de taxe şi impozite”
Taxa de solidaritate pentru marile companii stârnește zâzanie între PSD și PNL. Răspunsul tranșant al liberalilor: „Nu susţinem majorări de taxe şi impozite”
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a răspuns joi, 2 februarie, într-o intervenţie la B1, Partidului Social Democrat care le ceruse liberalilor să precizeze în mod oficial dacă sunt...
Dîncu acuză ministrul Educației de abuz de putere, după ce a lăsat un secretar de stat de la PSD fără atribuții. „Un act de autoritarist şi totalitar”
Dîncu acuză ministrul Educației de abuz de putere, după ce a lăsat un secretar de stat de la PSD fără atribuții. „Un act de autoritarist şi totalitar”
Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, fostul ministru Vasile Dîncu, a transmis joi, 2 februarie, că acţiunea de retragere a atribuţiilor secretarului de stat Florin Lixandru pentru delict...