Macovei il acuza pe Ponta ca a mintit iar: Iata dovada (Foto)

Duminica, 07 Iunie 2015, ora 15:18
13242 citiri
Macovei il acuza pe Ponta ca a mintit iar: Iata dovada (Foto)
Foto: Facebook/Monica Macovei

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat ca premierul Victor Ponta a mintit, in conferinta de presa sustinuta duminica dimineata, cand a spus ca nu a fost niciodata asociat cu Dan Sova, aceasta aducand si un argument in sprijinul afirmatiei.

"A spus o micniuna, ca nu a fost niciodata asociat cu Sova. Va puteti uita pe declaratia de interese a lui Ponta - este asociat la casa de avocatura a lui Sova din septembrie 2007", a declarat fostul ministru al Justitiei la Realitatea TV.

Urmarit penal, Ponta arata cu degetul: Atanasiu a semnat, ca sef AVAS, contracte pentru Sova si Alina Gorghiu

"In declaratie scrie cu mana lui ca e partener din 2007", reitereaza Monica Macovei.

Europarlamentarul a reluat aceasta idee duminica si pe Facebook, unde a si postat o fotografie cu actul la care face refererire.

Foto: Facebook/Monica Macovei/site Camera Deputatilor

"Ponta, da-ti demisia! Minciunile tale sunt toxice pentru romani. Victor Ponta a scris, sub semnatura, in Declaratia de Interese din 19.11.2007, inregistrata la Camera Deputatilor cu nr. 51/480/D, ca este Senior partner la 'Sova si Asociatii'.

Victor Ponta a declarat astazi (duminica - n. ed.) ca nu a fost 'niciodata' asociat in Cabinetul lui Sova. Mai ramane ca maine Ponta sa ne spuna ca nu stie cine este Sova", a incheiat postarea pe Facebook Monica Macovei.

Referindu-se la declaratiile facute de seful Executivului duminica dimineata, dupa ce liderii coalitiei de la guvernare s-au reunit intr-o sedinta de urgenta, Monica Macovei a afirmat: "Aceste aparari trebuie sa le faca la parchet si la judecator, nu la TV. Asa au facut Nastase si altii. Nu facem justitie asa".

Alina Gorghiu: Ponta arunca in aer credibilitatea Romaniei

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a anuntat ca nu demisioneaza si ca nu intentioneaza sa se lupte cu justitia, dar ca va contesta ordonanta procurorului si isi va pleda nevinovatia, apreciind si ca procurorii au reactionat la evenimente politice, ordonanta emisa impotriva sa avand legatura directa cu emotia publica declansata de cauzul Rarinca, cu propunerile de modificare a Codului Penal din Parlament si cu respingerea de catre Senat a arestarii preventive a lui Dan Sova.

Victor Ponta, dupa sedinta Coalitiei: Ma consider nevinovat, voi contesta decizia, voi trece peste acest moment

Premierul Victor Ponta este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalarea banilor in dosarul Turceni - Rovinari, fapte pe care le-ar fi savarsit in perioada in care era avocat.

Ludovic Orban: Victor Ponta s-a descalificat definitiv ca om de stat. Meschin!

De asemenea, Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a cerut Camerei Deputatilor avizarea urmaririi penale pe numele premierului si pentru conflict de interese, dupa ce seful Executivului l-a numit ministru pe Sova in cabinetele sale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Monica Macovei demisie Ponta, #Monica Macovei minciuna Ponta, #Monica Macovei Ponta asociat Sova , #europarlamentar
Comentarii
Poza Marin2134
Marin2134
rank 5
Monica revino-ti !! Scrie PARTENER nu asociat !! Pricepi diferenta?
S
Stan
rank 1
Monico, l-ai lovit in boashe pe mincinosul compulsiv!