Ciprian Ciucu, acuzat ca negociaza cu PNL - Partidul lui Macovei nu-l mai sustine pentru Primaria Capitalei

Miercuri, 20 Aprilie 2016, ora 16:28
3399 citiri
Ciprian Ciucu, acuzat ca negociaza cu PNL - Partidul lui Macovei nu-l mai sustine pentru Primaria Capitalei
Foto: Facebook/Ciprian Ciucu

Partidul M10 a anuntat, miercuri dupa-amiaza, ca nu il va mai sustine pe Ciprian Ciucu pentru candidatura la Primaria Capitalei.

"M10 organizatia Bucuresti retrage sustinerea candidatului Ciprian Ciucu pentru Primaria Capitalei

M10 Bucuresti a decis sa retraga sustinerea pentru candidatura domnului Ciprian Ciucu pentru functia de primar al Capitalei, din cauza negocierilor pe care acesta le poarta cu PNL in vederea unei posibile intrari in PNL, intentie pe care a recunoscut-o public si pe care ne-a comunicat-o", se arata pe pagina de Facebook M10.

Omul lui Macovei pentru Capitala cere coalizarea dreptei impotriva lui Firea: Alegeri primare intre mine si Nicusor Dan

Formatiunea a punctat ca incurajeaza si sprijina candidaturile independente, dar ca nu va sustine niciun membru PNL pentru nicio functie publica in Bucuresti si nici vreun candidat "care nu are nicio problema sa devina membru PNL".

"M10 ar fi putut intelege ca dl. Ciucu sa fie sustinut si de alte formatiuni politice ca independent, dar nu poate fi acord cu negocieri pentru a deveni membru PNL.

M10 considera cu tarie ca indepartarea partidelor vechi de la putere si inlocuirea acestora, in timp, cu partide politice noi si curate reprezinta singura sansa de a imbunatati viata romanilor", se mai arata in mesajul de pe Facebook.

Partidul Monicei Macovei a precizat ca va continua strangerea de semnaturi necesare pentru Consiliul General al Primariei Municipiului Bucuresti.

PNL s-a gandit si la Ciucu, candidatul lui Macovei, pana sa ajunga la Munteanu - surse

Reactia lui Ciprian Ciucu

La cateva minute dupa anuntul M10, Ciprian Ciucu a publicat pe pagina sa de Facebook un punct de vedere referitor la retragerea sprijinului pentru candidatura de la Primaria Capitalei.

"Am aflat ca M10 mi-a retras sprijinul pentru candidatura la Primaria Bucurestiului. Am avut discutii cu Catalin Predoiu inainte de nominalizarea lui Marian Munteanu. Discutiile au avut loc in contextul nevoii de unitate a dreptei pentru castigarea Bucurestiului si a ramas sa tinem legatura.

Precizez ca discutiile s-au derulat cu informarea conducerii M10 in timp real. Cred in continuare ca trebuie sa ne unim pentru a castiga Bucurestiul", a scris pe Facebook Ciprian Ciucu.

Acesta a propus, luni, alegeri primare pentru desemnarea unui candidat comun al dreptei pentru Bucuresti, aratand ca PNL, USB si M10 ar trebui sa alega intre el si Nicusor Dan, ceea ce le-ar permite liberalilor sa se trezeasca din "visul urat" Marian Munteanu.

"Ar fi un dezastru daca Primaria Bucurestiului va ajunge pe mana Gabrielei Firea. Nu pentru ca ar fi propriu-zis pe mana dansei, ci pentru ca va fi pe mana primariului de Voluntari, Florentin Pandele. Gabriela Firea nu are treaba cu administratia locala si nici nu o pasioneaza. Sotul sau, primarul Voluntariului, are. Imi propun ca prin aceste randuri sa vin cu o solutie pentru ca Pandele sa nu-si intinda influenta si peste Bucuresti.

Solutia pe care o vad presupune ca fortele de centru-dreapta, adica PNL, USB si M10 sa adopte o modalitate democratica si participativa pentru a sustine un candidat unic: pe cel mai bine pregatit dintre candidati, pe acela cu cele mai sanatoase valori democratice si cu cea mai buna viziune de dezvoltare pentru Bucuresti. Vorbesc despre alegeri primare. Pe scurt, cred ca PNL ar trebui sa ma sustina pe mine si sa avem alegeri primare intre mine si Nicusor Dan, pentru ca dreapta sa vina cu un candidat unic, deja testat si validat democratic", a scris Ciucu pe Facebook.

"Vreti sa va vand si eu iluzii? Bucurestiul nu trebuie salvat. Bani sunt, ne trebuie minte" Interviu cu Ciprian Ciucu, candidat la Primaria Capitalei

Acesta a mentionat ca dezbaterile dintre el si Nicusor Dan vor capta atentia presei si a oamenilor de centru-dreapta, vor energiza electoratul.

Ciucu a precizat ca liberalii au evaluat si posibilitatea de a-l sustine inainte ca Marian Munteanu "sa fie introdus in PNL" si isi expune atasamentul la liberalism.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#M10 sustinere Ciprian Ciucu, #Ciprian Ciucu Primaria Capitalei, #Ciprian Ciucu candidat independent , #M10
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
ce probleme frumoase sunt in Romania !
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5