Bucurie mare la sediul de campanie al lui Basescu

Luni, 30 Iulie 2012, ora 00:52
4327 citiri
Bucurie mare la sediul de campanie al lui Basescu
Foto: RTV

Sustinatorii lui Traian Basescu au intampinat cu mare satisfactie rezultatul prezentei la referendum. Rand pe rand, ei s-au perindat pe la ferestrele sediului de campanie al lui Traian Basescu pentru a saluta multimea.

Conform Romania TV, vicepresedintele PDL, Monica Macovei, eurodeputatul Traian Radu Ungureanu, fostul premier, Mihai Razvan Ungureanu si presedintele Noii Republici, Mihail Neamtu, au aparut extrem de entuziasmati la ferestre, intrand in rezonanta cu sustinatorii lui Traian Basescu.

"Vrem o tara ca afara, Victor Ponta ce gargara!", le-a strigat de la fereastra, Mihail Neamtu.

Raspunsul multimii a venit imediat: "Ole, ole, ole, ole, Antonescu nu mai e!" si "Voiculescu nu uita, te asteapta Rahova!".

Cateva zeci de persoane s-au strans vineri seara in fata sediului de campanie fluturand drapele si pancarte.

Traian Basescu: Voi incerca sa generez un sentiment de impacare in societate

La cateva secunde dupa inchiderea sectiilor de vot, presedintele suspendat Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa, la sediul sau de campanie.

Ragusit, inconjurat de Monica Macovei, Vasile Blaga, Mihai Razvan Ungureanu, Mihail Neamtu si alti sustinatori, Basescu le-a multumit romanilor pentru ca nu au "validat o lovitura de stat".

"Romanii au respins lovitura de stat a celor 256 de parlamentari condusi de Victor Ponta si Crin Antonescu. Vreau sa le multumesc acelora care, trecand peste supararea lor pentru masurile luate pe timp de criza, au inteles ca astazi nu a fost un referendum despre Traian Basescu, ci in favoarea Europei si impotriva unei lovituri de stat", a declarat Traian Basescu.

"Vreau sa-i multumesc lui Vasile Blaga, Monicai Macovei, lui Razvan Ungureanu, dlui profesor Papahagi, lui Mihail Neamtu si tuturor celor care au fost alaturi de mine. Vreau sa le multumesc romanilor care s-au convins ca locul Romaniei nu este in izolarea decisa de Victor Ponta si Crin Antonescu", a conchis Traian Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#rezultate referendum Basescu, #Monica Macovei Traian Basescu, #Mihail Neamtu Traian Basescu , #PDL