Macovei: Cineva trebuie sa raspunda pentru demisiile lui Funeriu si Baconschi

Luni, 03 Iunie 2013, ora 11:09

   

Macovei: Cineva trebuie sa raspunda pentru demisiile lui Funeriu si Baconschi
Europarlamentarul PDL Monica Macovei considera ca demisiile din PDL ale lui Daniel Funeriu si si Teodor Baconschi reprezinta o "performanta trista" pentru partid, prin urmare "cineva" va trebui sa raspunda.

"Il va sanctiona BPN pe Alin Popoviciu pentru ca, din cauza declaratiilor lui nereale si jignitoare, PDL a pierdut doi fosti ministri, Daniel Funeriu si Teodor Baconschi, intr-o singura saptamana? Se va delimita BPN de afirmatiile dlui Popoviciu?

Cum spunea si prietenul meu Adrian Papahagi, 'trista performanta sa pierzi doi ministri de talie europeana intr-o singura saptamana.' Pentru performanta asta trista cineva trebuie sa raspunda", scrie Monica Macovei pe blog.

Presedintele PDL a comentat, inainte de sedinta Biroului Permanent National (BPN, declaratiile Monicai Macovei, sustinand ca "fiecare membru al partidului are dreptul la opinii".

"M-as bucura daca ele ar avea loc in cadrul partidului", a subliniat Blaga.

Teodor Baconschi si-a dat demisia din PDL

Vicepresedintele PDL Alin Popoviciu a anuntat saptamana trecuta ca va propune excluderea din partid a lui Daniel Funeriu, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu si Cristian Preda. Funeriu si Baconschi si-au anuntat demisiile la scurt timp dupa aceea.

Preda si Baconschi, aproape de excludere. De ce i-au suparat pe mai marii PDL?

Biroul Permanent National (BPN) al PDL hotareste luni daca Preda si Paleologu vor ramane in continuare in randurile partidului.

O.A.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de1868 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
rank 5
Tupeu comunist și plin de șliboviță rusească...
...cum cine,comunisto? Tu ai distrus imaginea ROmaniei prin minciunile tale comuniste și fasciste...și bolșevice...

...iar Funebriu (incă nu a arătat diploma de bacaloriat pt că n-o are) și călugarul panchisto-fascist Bubonschi sunt niște terchea-berchea cu tot atata personalitate ca legionarii Nemțu-Usturoi și Papahagi-Cimpoi...

Viva iluminatul(nu de Luxten),fascinantul și sclipitorul Sultan Voiculesco I-ul!
grindina
rank 5
interesant...
"exilații" ăștia se foiesc precum consilierii comandantului cand le-a pus-o șefă de cabinet pe mme m...
AdyCa
rank 4
Asta a fost misiunea lui Blaga, sa "ingroape" PDL.
Ce este asa de greu de inteles. Blaga si echipa care a ajuns la conducerea PDL, face parte din mafia fara frontiere de partid din politica damboviteana. Misiunea lor din partea asociatiei de salvare a hotilor (USL), a fost aceea de a pune mana pe acest partid si sa-l deturneze, adica sa mimeze doar opozitia fata de USL. Si la ora actuala exact asta face. Deci PDL este un partid total compromis, iar in curand va dispare.
andrei27
rank 5
hodoronc-tronc si zdreanta cu ochii de faianta
Asta tot o turnatoare mica si-o imbirligatoare de profesie ramane...
Inainte, pe vremea lu' ceaska I-ul cu comunistii si cu securistii, mai apoi cu ceausescu II aka ***-voda, acum in zilele noastre cu soparla pe la Bruxelles.
Nu va pleca din pedeu pana nu-l ingroapa.
Asta va pleca dupa woodrea mop cocoasa nevasta cocosului din partid.
Mai pune si sifon nu numai pe sec mai pazmutie stramba, ca e cald afara si te-a luat de cap!
arting19922000
rank 3
Cucuveaua de la Cotroceni!
Macovei se baga si ea in seama ,este bolnava sa scrie presa ceva de ea! Cei 2 lingai erau oricum pe plecare catre MP asa ca Popoviciu a fost doar un pretext!La Baconschi ma steptam sa intervina Lenuta Udrea caci pe ea a pupat-o cel mai mult in dos!Niste carieristi penibili ,gata de orice compromis pentru functii si sinecuri!Blaga si Videanu cred ca sunt foarte tristi si se roaga ca nu cumva Macovei sa demisioneze si ea si sa nu mai aiba pe cine sa puna la europarlamentare!
rank 5
Hm!
Zici de compromisuri pentru funcții și sinecuri? Toată lumea știe că cei unii dintre cei mai mari sinecuriști ei Alifie & Bodo Homobach,Buhuceanu,Leonard Miron,Mircea Zara,Mircea Solcanu,Răzvan Ciobanu...
Comentariu inadecvat
LIBERALUL
rank 5
Oui madam!
Chiar ei vor răspunde,pentru că au venit acolo,numai atrași de mirosul de ciolan!
Era o piesă de campanie electorală candva:Sus Tudorică,jos Tudorică!Adică:"Iubesc PDL"(cat timp pot suge un ciolan!)și "Hulesc PDL",cand ciolanul se mută (presupunere falsă)in mișculația populară!
Nu-i bai!Comportamentul e tras la copy paste și in alte formații!
Și dacă mirosul și oferta ii va rechema?
I_Deleanu
rank 5
Non, madame non!
Raporteaza-l pe Bazil mai intai la Bruxelles. P'orma la Cotroceni.
Comentariu inadecvat
grindina
rank 5
se simte
amenințată ? De ce ?

Doar pentru că e reformistă și constituie o amenințare "morală", nu cred. Doar pentru că e unul dintre miile de tentacule otrăvite ale lui Soros, nu cred. Doar pentru că s-a pus zid pentru președinte de fiecare dată, nu cred. Doar pentru că activează in mijlocul unei șerpării - ea insăși periculoasă -, nu cred.

N-o văd in niciun alt partid, n-o văd din nou colegă cu pupilele care l-au compromis pe comandant. Are temă de la comandant ? Da, asta cred pentru că e supusă și disciplinată și-și servește filiera.

Numai că filiera ei e de altă culoare.. Ce culoare ?
anti prostia altora
rank 1
@Grindina ne ametesti, ce tot o invarti, este simplu ...
o VIPERA!
grindina
rank 5
nu, nu e viperă...
Interes personal, funcții, avere... yok !

Atunci..... ce e ?!
cristoiu
rank 5
Dl.Blaga &
raman cu sediile si numele.Nu cred ca le va fi de ajuns pentru a mai ajunge vreodata la guvernare.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor