Monica Macovei: Nu candidez pentru nicio functie in PDL

Miercuri, 27 Iunie 2012, ora 15:46

   

Monica Macovei: Nu candidez pentru nicio functie in PDL
Vicepresedintele PDL Monica Macovei a anuntat ca nu va candida pentru nicio functie de conducere la Conventia Extraordinara a partidului, din 30 iunie.

"Nu candidez la aceste alegeri interne pentru nicio functie de conducere in PDL. Ii voi sustine pe Cristian Preda, Sever Voinescu, Theodor Paleologu, pe castigatorii alegerilor locale, pe cei care au imbunatatit viata comunitatilor, dar au pierdut din alte motive decat performanta lor personala, si pe toti cei care doresc revigorarea si reformarea PDL", Monica Macovei pe blog.

Europarlamentarul PDL a spus insa ca va participa la "coalizarea fortelor de dreapta" si va lupta cu USL, care aduce minciuna si politica pumnului in gura.

"Ma voi implica in actiunea de coalizare a fortelor de dreapta si crearea unei platforme care sa ne adune pe toti cei care vrem sa dezvoltam tara prin taxe si birocratie reduse, onest, fara hotie sau clientela politica, prin justitie dreapta si aplicarea egala a legii.

Voi participa in campania electorala alaturi de colegii care impartasesc aceste crezuri si care au identificat acelasi adversar comun: USL si pericolul restauratiei, al dictaturii, al domniei plagiatului, minciunii si al pumnului in gura justitiei", a adaugat Monica Macovei.

Ea a incheiat spunand ca va decide daca va candida cumva pentru o functie la urmatoarea conventie nationala a partidului.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 723 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
DR.STRANGELOVE
rank 5
Este pacat.
MM ar trebui sa candideze pentru sefia PDL, dar probabil ca nu are loc de hotzi. PDL pierde voturi din aceasta cauza.
TRAIAN zeus
rank 1
te inseli !
Monica a confundat functia de conducerea in PDL cu pozitia de membru in Alcoolici Anonimi ! De aceea nu candideaza !
F.A.Q
rank 5
Frequently given answers:
Ba ai dreptate, doc', Macovei e mai "bărbat" ca mulți de prin PDL...
Oricum, le place sau nu, partidul ăsta e compromis. Indiferent cine vine in fruntea lui va avea de "tras" mulți ani pentru a-i reface imaginea. Nu-l invidiez pe Blaga și nici pe ceilalți care au de gand să incerce imposibilul...
Arthas
rank 4
Zeus, de ce n-o iei sub aripa ?
Si ea a jurat credinta PCR-ului, a trecut prin FSN si a ajuns in PDL...
Mai si consuma... E buna, nea Traiane. Pune-o'n conducere ca-consiliera a Elenei Udrea si da-i si ei un titlu de doctor in chimie.
luciano23
rank 3
la puscarie USL
USL trebuie sa dispara din peisajul politic actual,ciuma USL trebuie bagat la puscarie pana nu se extinde asemeni caracatitelor!!! Nenorocirea tarii a inceput cu Tariceanu si continua acum cu Ponta,un procuror cu diplome false,care traieste sub aripa otravitoare a lui Ilici!
conti
rank 5
Felicitari doamna!
Dovediti ca nu sunt ahtiata dupa functii.Locul dvs este in societatea civila,care acum este in moarte clinica.Totusi cred ca trebuie sa stiti ca la Constanta ,presedintele organizatiei judetene -iesit prin frauda-trebuie inlaturat ,iar motivele sunt stiute si de domnul Blaga.Sa va vedem.Succes!
sparky
rank 5
Da,e un mare merit
sa o ai pe EBa colega de partid si parlament european.Cu tatal respectivei faceti schimb de idei,in forma lichida!
luciano23
rank 3
rusineee
Cine a barfit Romania peste hotare? Macovei. Cine a bagat zazanie in partid ajutata de "intelctualul" Cristian Preda? Macovei! Cine este invidioasa pe "greii " partidului si pe femeile puternice si frumoase din P D L? Mavovei! Cine este jalnica justitiei romanesti? Macovei.
luciano23
rank 3
Haita USL ne invadeaza
A venit USL la putere,alinat hotilor,bolsevicilor,rusofililor,xeroxistilor care si-au castigat voturile prin mita,minciuni si promisiuni populiste. USL habar nu are ce inseamna sa conduci o tara in situatia de fata! Nu va face fata cerintelor poporului,insetat de prostia si manipulat de criminalii USL!

Huaaa ciuma USL,incepand cu Ilici,marele baron comunist,Ponta-autorul moral al crimei lui Panaitescu,plagiator,incult,Nastase,un las care nu a fost in stare sa infrunte justitia!!! Uitati oameeni buni pe cine ati ales!!! Criminali in serie,devoratori ordinari al caror sinugur scop este distrugerea tarii!!!
luciano23
rank 3
Rahatul USL
USL=proxeneti,inculti,criminali,lasi,bolsevici,xeroxisti...ia uitati cine ne conduce pe noi...boborul a stiu ce-a ales...acum sa vedeti saracie crunta!!!
Fara USL ne vom reveni!!! Fara tradatori,mincinosi,criminali,tara se va curati de lichele!

USL=proxeneti,inculti,criminali,lasi,bolsevici,xeroxisti...ia uitati cine ne conduce pe noi...boborul a stiu ce-a ales...acum sa vedeti saracie crunta!!!
Fara USL ne vom reveni!!! Fara tradatori,mincinosi,criminali,tara se va curati de lichele!
USL= proxeneti,inculti,criminali,lasi,bolsevici,xeroxisti...ia uitati cine ne conduce pe noi...boborul a stiu ce-a ales...acum sa vedeti saracie crunta!!!
Fara USL ne vom reveni!!! Fara tradatori,mincinosi,criminali,tara se va curati de lichele!
parerea
rank 5
FELICITARI,
Stimata Doamna! Ati avut gandul cel bun! Pregatiti copii Romaniei sa aiba caracter si responasbilitate cand vor reprezenta Romania si romanii in lume! Invatati-i sa devina BARBATI nu momai in calea vremurilor! Succes in continuare! Romania profunda va sustine!
Arthas
rank 4
Si daca nu inteleg de vorba buna...
Rupe-le oasele prin beciurile securitatii, cum faceai pe vremea lui Ceausescu, la comanda PCR... Nu ?
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor