EBa o ataca pe Monica Macovei: Ea cu ce-si tine copilul la Londra?

Luni, 02 August 2010, ora 21:55
9998 citiri
EBa o ataca pe Monica Macovei: Ea cu ce-si tine copilul la Londra?

Elena Basescu o critica dur pe Monica Macovei, in spatele usilor intredeschise, acuzand-o pe colega de partid si de Parlament European ca a uitat de unde a plecat si se intreaba cum isi intretine copilul la studii in strainatate.

"Noi cei din PD-L ne boicotam intre noi! Monica Macovei de ce zice ca cei din PD-L fura? Ea nu a ajuns eurodeputat tot pe listele PD-L? Si ea cu ce-si tine copilul la Londra? Da, ea isi permite sa vorbeasca orice ca are pile la jurnalisti. La fel ca si Cristian Preda!", a rabufnit Elena Basescu, in fata colegilor sai, europarlamentarii PD-L, fara sa tina cont ca de fata se aflau si alte persoane, mai putin interesate sa pastreze discretia, scrie Cotidianul.

Monica Macovei: Toti fura, inclusiv PD-L

La scena petrecuta in fata lui Theodor Stolojan si a lui Sebastian Bodu au asistat consternati si detinatorii bursei Robert Schuman, acordata de Parlamentul European, ce reusisera dupa indelungi staruinte sa obtina o intrevedere cu europarlamentarii PD-L, mai scrie publicatia citata.

Contactati de jurnalistii Cotidianului, eurodeputatii PD-L au raspuns ca nu-si aduc aminte episodul sau nu au fost prezenti la intalnire, iar Stolojan, Macovei si Elena Basescu nu au putut fi contactati.

Monica Macovei isi ataca din nou colegii: Emil Boc este primul vinovat

Citeste si:
Partidele noi, discursuri vechi. De ce sunt sortite eșecului majoritatea noilor formatiuni
Partidele noi, discursuri vechi. De ce sunt sortite eșecului majoritatea noilor formatiuni
În ultimele luni scena politică din România a devenit înghesuită cu numeroase noi partide care vor la alegerile din 2024 să detroneze PSD și PNL în opțiunile electoratului. Cu toate astea,...
Nicușor Dan, după un concurs între școli din București: ”Dezvoltarea sportului de masă este o necesitate”
Nicușor Dan, după un concurs între școli din București: ”Dezvoltarea sportului de masă este o necesitate”
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, duminică, la premierea echipelor finaliste ale unui concurs sportiv desfăşurat între şcolile bucureştene, că dezvoltarea sportului de...
Comentarii
Georgica Boerica
rank 3
Nistorescu.......CIURUCUL Presei Romanesti! Zici Nistorescu si...tragi apa ...da repede ca pute de la o posta! Nistorescu este asa de penibil, jenant pentru cel ma scazut bun simt! Oare Nistorescu este capabil sa se uita in oglinda!
Ghilotina
rank 5
Adica Cotidianul lui Nistorescu da o stire si mai apoi incearca sa-i contacteze pe astia de care vorbesc ....