Macovei si-a lansat asociatia M10 - care sunt obiectivele si cum te poti alatura

Duminica, 11 Ianuarie 2015, ora 16:08
7224 citiri
Macovei si-a lansat asociatia M10 - care sunt obiectivele si cum te poti alatura
Foto: Facebook/Monica Luisa Macovei

Monica Macovei a anuntat, duminica, infiintarea asociatiei M10.

"Asociatia noastra este vocea civica a tuturor celor care isi doresc o Romanie cinstita, moderna, prospera si decenta. Miscarea noastra s-a nascut la firul ierbii. Vom pastra acest spirit de democratie participativa", se arata pe site-ul asociatiei M10.

Asociatia este infiintata alaturi de sustinatori din campania electorala pentru alegerile prezidentiale.

Foto: Facebook/Monica Luisa Macovei

Cei care doresc sa i se alature lui Macovei o pot face pe site-ul "mzece.ro". Site-ul este inca in constructie, asa ca la categoria "Cine suntem" apar doar Monica Macovei, Adrian Papahagi si Serban Marinescu.

"Nascut in 1979, in Bucuresti, urmeaza Facultatea de Arhitectura a Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu pe care o absolva in 2003. In prezent este asistent universitar si doctorand al aceleiasi universitati. (...) Tata a doi copii (Filip, trei ani si jumatate si Iana, un an) crede ca a ajuns in punctul in care trebuie sa se implice pentru a transforma Romania in tara in care copiii sai sa creasca demn", apare la descrierea acestuia celui din urma.

Macovei castiga definitiv procesul cu Dan Sova: Ce trebuie sa faca fostul pesedist

Pe site-ul asociatiei se mai arata ca scopul acesteia este sa "sa stimuleze initiativa civica si implicarea cetatenilor in procesul de luare a deciziilor si in viata publica, interactiunea dintre cetatean si administratie, sa promoveze statul de drept, independenta justitiei si valorile democratice, sa promoveze si sa apere drepturile omului, sa monitorizeze procesul electoral".

La categoria "Proiecte", asociatia M10 are in vedere "Ghiseul unic", "Votul electronic" si "Monitorizarea administratiei publice".

A.G.

#Macovei asociatia M10, #Macovei infiintat asociatia M10 , #stiri Monica Macovei