Macovei i-a cerut ministrului Curaj sa-i retraga titlul de doctor lui Ponta (Video)

Duminica, 22 Noiembrie 2015, ora 15:40
4952 citiri
Macovei i-a cerut ministrului Curaj sa-i retraga titlul de doctor lui Ponta (Video)
Foto: Facebook / Monica Macovei

Europarlamentarul Monica Macovei, presedintele partidului M10, i-a cerut duminica, intr-o conferinta de presa, ministrului Educatiei, Adrian Curaj, sa aiba curajul sa-i retraga titlul de doctor fostului premier Victor Ponta.

"Suntem la sediul M10, filiala Galati, care este pe strada Universitatii si Galatiul are o universitate de traditie si cu o vechime de 65 de ani si pentru ca suntem pe strada Universitatii, unde avem o universitate foarte buna, ii cer ministrului Curaj, ministrul Invatamantului, sa aiba curajul si sa-i retraga titlul de doctor lui Victor Ponta", a declarat Macovei.

Ea considera ca trebuie sa le fie retrase diplomele de doctorat sau de masterat tuturor celor care si-au plagiat tezele.

"Victor Ponta a plecat acasa ca asa i-a spus strada, dar de ce sa ramana cu titlul de doctor pe care nu-l merita, pe care l-a furat? Deci, domnule ministru Curaj, aveti curajul sa-i retrageti titlul de doctor lui Victor Ponta si tuturor celorlalti care si-au plagiat tezele de doctorat si nu sunt doctori, sau de masterat, si sa le retrageti si lor diplomele", a spus liderul M10.

Monica Macovei a fost prezenta duminica la Galati, unde a participat la prima conferinta de presa organizata de filiala locala a partidului M10.

Domnule ministru Curaj, aveti curajul sa ii retrageti titlul de doctor lui Victor PontaI-am cerut azi ministrului Educatiei, la conferinta de presa a M10 Galati, care are sediul pe strada Universitatii, sa ii retraga titlul de doctor lui Victor Ponta."Ma bucur ca sunt din nou la Galati. O sa incep prin a spune un lucru foarte important, pentru toata tara. Suntem la sediul M10 Galati, care este pe strada Universitatii. Galatiul are o universitate de traditie si o vechime de 65 de ani. Si pentru ca suntem pe strada Universitatii, in Galati, unde avem o universitate foarte buna, ii cer ministrului Curaj, ministrului invatamantului, domnul Curaj, sa aiba curajul si sa ii retraga titlul de doctor lui Victor Ponta. Victor Ponta a plecat acasa pentru ca asa i-a spus strada, dar de ce sa ramana cu titlul de doctor, pe care nu il merita, pe care l-a furat. Domnule ministru Curaj, aveti curajul sa ii retrageti titlul de doctor lui Victor Ponta si tuturor celorlalti care si-au plagiat tezele de doctorat si nu sunt doctori, sau de masterat, sa le retrageti si lor diplomele".

Posted by Monica Luisa Macovei on Sunday, November 22, 2015

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#Macovei diploma Ponta, #Curaj diploma Ponta, #Ponta plagiat doctorat , #Victor Ponta