Meciul unei romance, cel mai ciudat moment de la US Open (Video)

Luni, 14 Septembrie 2015, ora 20:09
6973 citiri
Meciul unei romance, cel mai ciudat moment de la US Open (Video)
Foto: Facebook/ US Open Tennis Championships

US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, s-a incheiat duminica, insa fara a fi lipsit de multe momente ciudate.

Dupa disputarea ultimelor partide ale turneului, postul american ESPN a facut un top 10 al celor mai ciudate momente de la turneul american.

Pe primul loc se situeaza incidentul care s-a petrecut in partida romancei Monica Niculescu, din turul al doilea de la US Open, impotriva italiencei Flavia Pennetta, care in cele din urma a castigat competitia.

Evenimentul de atunci a fost unul rar intalnit pe un teren de sport.

Cand setul doi era in toi, o drona s-a prabusit pe scaunele arenei pe care evoluau cele doua sportive. Asociatia de Tenis din SUA (USTA) a confirmat ulterior ca o drona s-a prabusit pe arena Louis Armstrong din New York. Responsabilii cu siguranta si membrii Departamentului de Politie al New York (NYPD) au intrerupt partida pentru a cerceta dispozitivul.

Incident la meciul Monicai Niculescu de la US Open: "Am crezut ca e o bomba!" (Video)

Italianca Flavia Penneta a recunoscut ca s-a speriat in acele momente, potrivit CBS New York: "Am fost putin speriata, trebuie sa spun. Adica, cu toate lucrurile care se intampla acum in lume, am crezut ca 'OK, este o bomba, s-a terminat'. Asta a fost prima mea reactie. Cred ca este normal sa gandesc asa ceva".

Incidentul s-a petrecut la scorul de 5-3 pentru Pennetta, in setul doi, aceasta castigand in cele din urma setul si partida, scor 6-1, 6-4.

Printre momentele mai putin obisnuite petrecute la acest turneu de Grand Slam se numara "puiul de somn" pe care australianul Nick Kyrgios a spus ca l-a tras intr-una din pauzele meciului din primul tur impotriva britanicului Andy Murray, pierdut in 4 seturi.

Bouchard s-a lovit la cap - ce decizie a luat pentru meciurile de la US Open

Ceaiul baut de Serena Williams cu Kim Kardashian, spectacolul facut de Novak Djokovici, care a dansat cu fanii pe terenul de tenis sau accidentarea suferita de Eugenie Bouchard in vestiar, cand s-a lovit la cap si a fost nevoita sa se retraga din competitie, se numara printre alte momente ciudate ale turneului de la US Open.

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#drona prabusita US Open, #drona meci Monica Niculescu, #drona Niculescu Pennetta, #Niculescu Pennetta US Open, #momente ciudate US Open , #stiri Monica Niculescu