US Open: Niculescu, in turul doi si la dublu - ce au facut Horia Tecau si Andreea Mitu

Joi, 01 Septembrie 2016, ora 08:42
4489 citiri
US Open: Niculescu, in turul doi si la dublu - ce au facut Horia Tecau si Andreea Mitu
Foto: Hepta.ro

Perechea formata din Monica Niculescu si americanca Vania King s-a calificat, in noaptea de miercuri spre joi, in turul al doilea al probei feminine de dublu de la US Open, ultimul Grand Slam al anului. Si Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer merg mai departe, in timp ce Andreea Mitu a fost eliminata in proba de dublu feminin.

Niculescu si King, favorite 10, s-au impus cu 6-2, 5-7, 7-5, in fata americancelor Ashley Weinhold/Caitlin Whoriskey, intr-o partida care a durat mai bine de doua ore si jumatate.

In turul al doilea, romanca si americanca vor juca impotriva gemenelor Liudmila si Nadia Kicenok, din Ucraina.

Monica (15 WTA la dublu) si Vania (28 WTA la dublu), care au un titlu impreuna anul acesta, la Shenzhen, si-au asigurat un cec de 24.500 dolari si 130 de puncte WTA.

Inaintea partidei de dublu, Monica Niculescu a invins-o categoric pe compatrioata Ana Bogdan, scor 6-0, 6-1, in turul al doilea al probei de simplu.

Tecau si Rojer, favoriti 5, s-au impus cu 6-1, 6-3 in fata cuplului Julian Knowle (Austria) /Florian Mayer (Germania), intr-o ora si 5 minute. Knowle (42 ani) si Mayer (32 ani) nu au avut nicio minge de break in acest meci.

Horia Tecau a ajuns anul trecut pana in sferturi la Flushing Meadows, cea mai buna perfomanta a sa, pe care a mai reusit-o si in 2011, alaturi de suedezul Robert Lindstedt.

Tecau si Rojer si-au asigurat un cec de 24.500 dolari si 90 de puncte prin calificarea in saisprezecimile probei masculine de dublu la New York.

In turul al doilea, Tecau si Rojer vor juca impotriva perechii Mate Pavic (Croatia) /Michael Venus (Noua Zeelanda), care i-a invins, cu 7-6 (4), 2-6, 10-8, anul trecut in finala turneului de la Nisa.

Tecau e singurul reprezentant al Romaniei in proba masculina de dublu la US Open, Florin Mergea fiind accidentat.

Tot miercuri, perechea formata din jucatoarea romana Andreea Mitu si sarboaica Aleksandra Krunic a fost invinsa de Marina Erakovic (Noua Zeelanda) /Arantxa Parra-Santonja (Spania), cu 2-6, 6-2, 6-0, in primul tur al probei feminine de dublu la US Open.

Partida a durat o ora si 26 de minute. Dupa eliminarea in primul tur, Mitu si Krunic au primit 15.141 de dolari.

Saptamana trecuta, Mitu a fost intrecuta de austriaca Barbara Haas, cu 7-6 (3), 6-4, in runda inaugurala a calificarilor pentru tabloul principal de simplu al US Open.

Joi, de la ora 18:00, Irina Begu face pereche cu Raluca Olaru si vor juca in runda inaugurala contra cuplului Julia Ostapenko (Letonia) /Andrea Petkovic (Germania).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#Niculescu tur doi dublu US Open, #Monica Niculescu proba dublu US Open, #Horia Tecau dublu US Open, #Andreea Mitu eliminata dublu US Open , #stiri Monica Niculescu
Comentarii