Blocată în aeroport, Monica Tatoiu a desființat Taromul: ”Nu trebuie să investești în pipițele de la marketing și amantele nu știu cui”

Marti, 30 Mai 2023, ora 10:39
45430 citiri
Blocată în aeroport, Monica Tatoiu a desființat Taromul: ”Nu trebuie să investești în pipițele de la marketing și amantele nu știu cui”
Monica Tatoiu

Cunoscuta femeie de afaceri Monica Tatoiu a avut parte de o experiență neplăcută după o vacanță petrecută la Roma. La întoarcerea în țară, ea a fost blocată câteva ore în aeroport, din cauza unei defecțiuni tehnice apărute la avionul companiei Tarom.

“Taromul este companie națională, de interes național. Compania noastră, Tarom, nu investește în avioanele pe care le are.

Problema s-a declanșat pentru că nu au înlocuit roțile. Roțile au un cauciuc care probabil că nu a fost schimbat. Cauciucul s-ar fi fisurat și în momentul în care să ne urce în avion scara aceea care te duce la ușă s-a lăsat.

Probabil că la cât era cauciucul de uzat nu am mai fi putut pleca în siguranță. Angajații au încercat să se fofileze și au spus că nu mai zburăm”, a spus Monica Tatoiu, în exclusivitate pentru FANATIK.

“Ne-au ținut în picioare, ne-au dat afară din avion și nu ne-au spus despre ce este vorba. În momentul în care au sesizat problema ar fi trebuit imediat să ne spună nouă, pasagerilor: ”Avem problema x. Facem asta”. Noi am stat și ne-am uitat ca niște amețiți cum se certau angajații. Erau și niște oameni suspecți, din ăștia care fură din portofele pe aeroport.

Erau și două mașini de poliție. Nu ne-au spus nimic. Ne-au ținut ca pe niște curci bete ca apoi să ne spună că nu pot face nimic. Ne-au ținut întâi 40 de minute în picioare la 30 de grade. Apoi să își dea seama că nu pot face nimic”, a mai spus Monica Tatoiu.

„Am avut multe situații neplăcute cu anumite companii de zbor. Tu, ca și companie nu trebuie să investești în pipițele de la marketing și amantele nu știu cui și pile. Știi că în Tarom când strigi `mamă`, sar șapte mame. Compania trebuie să aibă investiții în piese de schimb, în mecanici buni. Nu merge ca în țara lui Dorel.

Trebuie să investești, nu se poate numai cu pile și relații și fără să faci nicio investiție. Banii se duc pe salarii inutile ale unor persoane care sunt pile. Aceasta este compania Tarom. Nu se fac investiții, metroul nu se fac investiții, CFR, nu se fac investiții.

În loc să se cumpere roată se dă un salariu baban nu știu cui, sau o șpagă la vreo pipiță. Este ca la o vacă, o mulgi de nu știu câte ori. Dacă nu o hrănești, la un moment dat moare. Aici sunt și străini și toți și-au făcut o impresie proastă. Ajungem să ne facem de toată minunea că nu sunt numai români”, a completat Monica Tatoiu.

Premierul Marcel Ciolacu se întâlneşte cu delegaţia FMI
Premierul Marcel Ciolacu se întâlneşte cu delegaţia FMI
Premierul Marcel Ciolacu se întâlneşte miercuri, 4 octombrie, cu reprezentanţii delegaţiei Fondului Monetar Internaţional. O echipă a FMI, condusă de Jan Kees Martijn, şeful misiunii...
Cătălin Predoiu, atac la USR în plenul Parlamentului: „Aţi plecat de la guvernare cu pantalonii murdari, la prima bătălie”
Cătălin Predoiu, atac la USR în plenul Parlamentului: „Aţi plecat de la guvernare cu pantalonii murdari, la prima bătălie”
Ministrul de Interne Cătălin Predoiu a lansat marţi, 3 octombrie, în plenul Camerei Deputaţilor, un atac la adresa USR despre care spune că s-a retras de la guvernare „cu pantalonii...
#monica tatoiu, #aeroport, #tarom , #stiri sociale