CSM București și-a completat echipa de vis. Super-handbalista care vine lângă Cristina Neagu

Marti, 06 Decembrie 2022, ora 08:27
3226 citiri
CSM București și-a completat echipa de vis. Super-handbalista care vine lângă Cristina Neagu
Monika Kobylinska

Echipa feminină de handbal CSM Bucureşti a anunţat, luni, transferul jucătoarei poloneze Monika Kobylinska, într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului.

''Un post - cel de inter dreapta - a suscitat foarte multe discuţii şi păreri contradictorii în ultimul timp! A sosit momentul să ne bucurăm de prezenţa şi aportul unui inter dreapta, de mâna stângă, de top: pentru următoarele două sezoane, Monika Kobylinska vine la Bucureşti pentru a completa o linie de 9 m de vis!'', precizează vicecampioana României.

"Sunt foarte fericită că voi face parte din acest club cu o foarte mare istorie în spate, ambiţii mari, o echipă foarte bună şi suporteri incredibili. Abia aştept să ne cunoaştem mai bine atât în teren, cât şi în afara lui. Hai, CSM!", a declarat Kobylinska.

Kobylinska are 27 de ani, a evoluat în campionatele Poloniei, Germaniei şi Franţei şi este căpitanul echipei naţionale a Poloniei, cu 86 de meciuri jucate în prima reprezentativă şi peste 250 de goluri marcate. În sezonul trecut a jucat finala EHF Champions League cu Brest Bretagne Handball, pentru care evoluează din 2019. Anterior a mai jucat la Vistal Gdynia (2014-2017) şi la TuS Metzingen (2017-2019).

Monika Kobylinska a făcut parte din naţionala Poloniei care a ocupat locul 5 la Campionatul Mondial din 2015.

A câştigat un titlu de campioană a Franţei (2021), iar în acest an fost vicecampioană a Franţei cu Brest. De asemenea a cucerit Cupa Franţei în 2021. Are un titlu în Polonia (2017) şi o Cupă a Poloniei (2015).

Kobylinska a fost golgheterul campionatului Poloniei în sezonul 2015/16, cu 207 goluri.

CSMB a mai anunţat recent că tânăra extremă dreapta Mihaela Mihai şi-a prelungit contractul cu trei ani, până în 2026, extrema stânga Alexandra Dindiligan a semnat pe încă doi ani, iar interul stânga norvegian Emilie Hegh Arntzen şi-a prelungit înţelegerea cu încă un an.

De asemenea, şi antrenorii Adrian Vasile şi Iulia Curea şi-au prelungit contractele cu clubul, care a transferat-o şi pe coordonatoarea de joc Andreea Rotaru.

Citește și:
Transfer ”stelar” făcut de FC Barcelona. E fiul unui fotbalist de legendă al catalanilor
Transfer ”stelar” făcut de FC Barcelona. E fiul unui fotbalist de legendă al catalanilor
Fostul fotbalist brazilian Ronaldinho, care a jucat la FC Barcelona între 2003 şi 2008, a anunţat marţi la radioul catalan RAC1 sosirea în Spania a fiului său, Joao Mendes. Joao Mendes, 17...
Crina Pintea, în conflict cu o adversară: "Nu îmi pun mintea cu ea! E impertinentă"
Crina Pintea, în conflict cu o adversară: "Nu îmi pun mintea cu ea! E impertinentă"
Puternicul pivot al celor de la CSM București, Crina Pintea, a răbufnit după ultimul meci al tigroaicelor. CSM București a făcut egal cu Brest, 30-30, cu un gol marcat de Cristina Neagu în...
Comentarii