AOC lansează monitorul Q27B3CF2, ideal pentru birou și munca de acasă. La ce preț este oferit

Vineri, 24 Mai 2024, ora 23:07
1686 citiri
AOC lansează monitorul Q27B3CF2, ideal pentru birou și munca de acasă. La ce preț este oferit
FOTO: AOC

AOC, un brand specializat în producția de display-uri, a prezentat noul monitor Q27B3CF2, proiectat pentru utilizarea acestuia atât acasă, cât și la birou.

Monitorul dispune de un ecran de 27 inci, cu rezoluție QHD și diverse funcții menite să îmbunătățească experiența de utilizare. Printre acestea se numără o rată de refresh de 100 Hz, tehnologie Adaptive-Sync și un conector USB-C cu Power Delivery de 65W. Q27B3CF2 este conceput pentru a spori productivitatea și confortul utilizatorilor, oferind în același timp un preț accesibil.

Q27B3CF2 este echipat cu un panou IPS de 27 inci, oferind o densitate de 109 ppi pentru imagini clare și detaliate. Designul cu ramă îngustă permite aranjamente eficiente cu mai multe monitoare. Monitorul include o intrare USB-C cu Power Delivery de 65W și două porturi USB-A, simplificând conexiunile și organizarea cablurilor. Rata de refresh de 100 Hz, împreună cu tehnologia Adaptive-Sync și timpul de răspuns de până la 4 ms GtG (mod Overdrive) și 1 ms MPRT, asigură o derulare fluidă a paginilor web și o vizualizare optimă a conținutului dinamic, inclusiv jocuri.

Confort și flexibilitate

Monitorul Q27B3CF2 este echipat cu funcții care sporesc confortul vizual, precum modul LowBlue și tehnologia Flicker-Free, menite să reducă oboseala ochilor pentru utilizatorii care petrec mult timp în fața ecranului. Monitorul oferă și diverse reglaje ergonomice, inclusiv ajustarea înălțimii cu 110 mm, pentru a facilita o postură corectă. Compatibilitatea cu montura VESA extinde flexibilitatea amplasării monitorului în diverse medii.

Monitorul poate fi conectat la laptopuri compatibile prin intermediul portului USB-C 3.2 Gen 1×1, care oferă și alimentare de până la 65W. De asemenea, include o intrare HDMI 2.0 pentru diverse surse video și două porturi USB-A 3.2 Gen 1×1 pentru conectarea perifericelor. Toate aceste caracteristici contribuie la menținerea unui spațiu de lucru organizat și eficient.

Panoul IPS de 27 inci oferă un afișaj viu și detaliat, cu unghiuri de vizualizare largi de 178°/178°, facilitând vizionarea conținutului din orice unghi. Monitorul este perfect pentru configurații multi-monitor datorită designului său cu margini înguste. Performanțele ridicate și caracteristicile orientate către utilizator fac din Q27B3CF2 o alegere ideală pentru diverse sarcini, de la munca de birou până la divertisment.

Disponibilitate

AOC Q27B3CF2 va fi disponibil pe piață începând cu luna iunie 2024, la un preț recomandat de 1238 lei. Noua serie B3 de la AOC include și modele cu rezoluție Full HD de 24 și 27 inci, cu suport reglabil pe înălțime sau fără, toate având rate de refresh de 100 Hz și conectivitate USB-C, adresându-se astfel nevoilor variate ale utilizatorilor.

Declin puternic pentru economia și corporațiile europene, în ultimii 20 de ani! Viitorul nu oferă motive de optimism
Declin puternic pentru economia și corporațiile europene, în ultimii 20 de ani! Viitorul nu oferă motive de optimism
Economia europeană a pierdut puternic teren în competiția cu celelalte mari puteri economice ale lumii, în ultimii 20 de ani. Nu doar PIB-ul realizat de țările europene s-a redus drastic,...
Un nou mod de a urmări știrile! Yahoo News lansează o aplicație inovatoare, alimentată de inteligența artificială
Un nou mod de a urmări știrile! Yahoo News lansează o aplicație inovatoare, alimentată de inteligența artificială
În urmă cu câteva zile, Yahoo News a lansat o nouă aplicație menită să ofere o experiență de știri personalizată, bazată pe inteligența artificială (AI). Aceasta utilizează AI pentru...
#monitor, #lucrat de acasa, #birou , #tehnologie
  1. Declin puternic pentru economia și corporațiile europene, în ultimii 20 de ani! Viitorul nu oferă motive de optimism
  2. Un nou mod de a urmări știrile! Yahoo News lansează o aplicație inovatoare, alimentată de inteligența artificială
  3. Ce efecte are campania de returnare a ambalajelor: În 6 luni s-au colectat 29.000 de tone de materiale reciclabile
  4. Profit record al BNR în 2023. Banca Națională justifică veniturile ridicate prin deciziile controversate luate de coaliția de guvernare în ultimul an
  5. Întârzieri flagrante pe Centura Bucureștiului. Pro Infrastructura: „V-am zis același lucru de fiecare dată și repetăm: imposibil august sau septembrie”
  6. Cele trei modele de autoturisme SUV care trebuie evitate atunci când sunt vândute second hand
  7. Când începe preavizul în cazul în care ești concediat. Decizie importantă pentru angajați
  8. Valentin Bârgău (Restart Energy) la Quarterly Report: ”Dorim să ne alăturăm pe piața principală. IPO-ul este în pregătire”
  9. Cadou pentru șoferi. Taxa care a fost suspendată pe 20 iunie
  10. Ce sectoare duc greul pentru PIB în 2024 și unde este ținută creșterea pe loc. Semnalul de alarmă tras de economiști privind revenirea cererii pe piață ANALIZA