Monolit misterios descoperit la Las Vegas, anunță derutată poliția din SUA: Fenomen straniu apărut și în România VIDEO

Vineri, 21 Iunie 2024, ora 02:04
6816 citiri
Monolit misterios descoperit la Las Vegas, anunță derutată poliția din SUA: Fenomen straniu apărut și în România VIDEO
Un monolit misterios a fost descoperit la Las Vegas FOTO: X

Mai multe obiecte neobișnuite au fost depistate în diverse regiuni din întreaga lume, alimentând tot felul de teorii ale conspirațiilor. Ultima apariție neașteptată s-a produs lângă Las Vegas, în Statele Unite.

Astfel, poliția Metropolitană din acest oraș a anunțat că un monolit misterios a fost descoperit în deșert, derutând chiar și pe ofițerii care au văzut strălucind ciudatul obiect, în apropierea unui lanț muntos.

Un asemenea monolit misterios apare la intervale neregulate în diferite țări din lume, fenomenul fiind observat chiar și în România, unul fiind văzut pe plaja de la Vadu, iar altul într-o regiune muntoasă, la vechea cetate Petrodava, potrivit Sky News.

Poliția din Las Vegas a declarat că membrii unei unități de căutare și salvare de voluntari au întâlnit obiectul strălucitor, ca o oglidă în apropierea vârfului Gass, în Desert National Wildlife Refuge din Nevada.

Ofițerii nu au idee de unde provine monolitul și au spus că se așteaptă ca utilizatorii rețelelor de socializare să încerce să rezolve misterul.

Distribuind o imagine a descoperirii pe platforma de socializare X, poliția din Las Vegas a spus: „Vedem o mulțime de lucruri ciudate când oamenii merg la drumeții, cum ar fi să nu fie pregătiți pentru vreme, să nu aducă suficientă apă... dar verifică asta! În weekend, (LV Search and Rescue) a observat acest monolit misterios lângă Vârful Gass, la nord de vale”.

Observarea urmărește o serie de cazuri de coloane strălucitoare misterioase care au apărut în întreaga lume începând cu anul 2020.

În noiembrie a acelui an, un monolit metalic de aproximativ 12 picioare similar cu cel văzut în Las Vegas a fost descoperit adânc în deșert din Utah.

Era într-o zonă atât de îndepărtată încât oficialii nu i-au dezvăluit imediat locația de teamă ca oamenii să se piardă sau să rămână blocați în timp ce încercau să îl găsească.

Straniul fenomen denumit Saga Monolith s-a răspândit în întreaga lume. În 2020 și 2021, în întreaga lume au început să apară monoliți misterioși. Prima a fost văzută în Utah în noiembrie 2020. Apoi el a apărut și în România, lângă vechea cetate Petrodava, dar și la Vadu, la Marea Neagră.

Misterul a luat avânt după ce alții au apărut în California - cu o grămadă de artiști asumându-și responsabilitatea pentru asta - și pe Isle of White din Marea Britanie, în Texas și în centrul orașului Las Vegas. Misterul a ajuns apoi până în Australia, când un mic monolit a fost găsit lângă Adelaide. Apoi, altul a fost zărit în Țara Galilor. Ciudatul obiect este din metal și are circa 3 metri.

Și în Turcia, o placă de metal, care poartă o scriere turcească antică, a dispărut la doar patru zile după ce a fost descoperită în februarie 2021. Experții spun că aproape 250 de monoliți au fost descoperiți în întreaga lume, începând din 2020.

Circul grotesc al Dianei Șoșoacă în Parlamentul European. "Niciodată pentru dictatura UE/Niciodată cu Ucraina" VIDEO
Circul grotesc al Dianei Șoșoacă în Parlamentul European. "Niciodată pentru dictatura UE/Niciodată cu Ucraina" VIDEO
Diana Șoșoacă, proaspăt aleasă eurodeputat în Parlamentul European, a participat marți, 16 iulie, la alegerea noului președinte al legislativului european. Tot atunci, Șoșoacă a...
România are doi vicepreședinți în Parlamentul European. Cine sunt eurodeputații aleși din primul tur
România are doi vicepreședinți în Parlamentul European. Cine sunt eurodeputații aleși din primul tur
Marţi, 16 iulie, s-a votat în Parlamentul European pentru alegerea celor 14 vicepreşedinţi. 11 au fost aleși în primul tur. Printre ei, și doi eurodeputați români. Victor Negrescu (S&D)...
#monolit misterios, #monolit SUA, #descoperiri misterioase inexplicabile, #Las Vegas, #monolit romania, #obiect ciudat , #SUA
  1. Canicula face prăpăd și-n Grecia. Ce a interzis guvernul elen să se facă în aer liber
  2. Rusia nu iartă pe nimeni. Ce a pățit un avocat celebru după ce l-a criticat pe Putin
  3. Furtuna de "urgență gravă" a făcut ravagii în București. Vijelia a lăsat în urmă zeci de copaci și stâlpi de iluminat doborâți FOTO
  4. Carambol violent în Ialomița. Cinci persoane, printre care și un minor, au fost rănite în urma impactului
  5. Avioane ținute în aer la Otopeni de o furtună violentă. De unde veneau aeronavele
  6. "Imperialul" Ferdinand a ajuns la închisoare pentru niște ceapă. Cum a încercat bulibașa să înșele un comerciant
  7. Cele mai multe cereri de despăgubire pentru zborurile anulate de Tarom nu sunt complete. Banii nu se pot transfera
  8. Consilierul lui Rareș Petru Achiriloaie (ANPDCA) a demisionat
  9. Adrian Cioroianu a devenit oficial suspect în dosarul dezvăluirii că Emilia Șercan analizează teza de doctorat a lui Mircea Geoană
  10. Mesaj Ro-Alert de urgență GRAVĂ pentru București. Ce recomandă autoritățile FOTO