Monolit misterios descoperit la Las Vegas, anunță derutată poliția din SUA: Fenomen straniu apărut și în România VIDEO

Vineri, 21 Iunie 2024, ora 02:04
6816 citiri
Monolit misterios descoperit la Las Vegas, anunță derutată poliția din SUA: Fenomen straniu apărut și în România VIDEO
Un monolit misterios a fost descoperit la Las Vegas FOTO: X

Mai multe obiecte neobișnuite au fost depistate în diverse regiuni din întreaga lume, alimentând tot felul de teorii ale conspirațiilor. Ultima apariție neașteptată s-a produs lângă Las Vegas, în Statele Unite.

Astfel, poliția Metropolitană din acest oraș a anunțat că un monolit misterios a fost descoperit în deșert, derutând chiar și pe ofițerii care au văzut strălucind ciudatul obiect, în apropierea unui lanț muntos.

Un asemenea monolit misterios apare la intervale neregulate în diferite țări din lume, fenomenul fiind observat chiar și în România, unul fiind văzut pe plaja de la Vadu, iar altul într-o regiune muntoasă, la vechea cetate Petrodava, potrivit Sky News.

Poliția din Las Vegas a declarat că membrii unei unități de căutare și salvare de voluntari au întâlnit obiectul strălucitor, ca o oglidă în apropierea vârfului Gass, în Desert National Wildlife Refuge din Nevada.

Ofițerii nu au idee de unde provine monolitul și au spus că se așteaptă ca utilizatorii rețelelor de socializare să încerce să rezolve misterul.

Distribuind o imagine a descoperirii pe platforma de socializare X, poliția din Las Vegas a spus: „Vedem o mulțime de lucruri ciudate când oamenii merg la drumeții, cum ar fi să nu fie pregătiți pentru vreme, să nu aducă suficientă apă... dar verifică asta! În weekend, (LV Search and Rescue) a observat acest monolit misterios lângă Vârful Gass, la nord de vale”.

Observarea urmărește o serie de cazuri de coloane strălucitoare misterioase care au apărut în întreaga lume începând cu anul 2020.

În noiembrie a acelui an, un monolit metalic de aproximativ 12 picioare similar cu cel văzut în Las Vegas a fost descoperit adânc în deșert din Utah.

Era într-o zonă atât de îndepărtată încât oficialii nu i-au dezvăluit imediat locația de teamă ca oamenii să se piardă sau să rămână blocați în timp ce încercau să îl găsească.

Straniul fenomen denumit Saga Monolith s-a răspândit în întreaga lume. În 2020 și 2021, în întreaga lume au început să apară monoliți misterioși. Prima a fost văzută în Utah în noiembrie 2020. Apoi el a apărut și în România, lângă vechea cetate Petrodava, dar și la Vadu, la Marea Neagră.

Misterul a luat avânt după ce alții au apărut în California - cu o grămadă de artiști asumându-și responsabilitatea pentru asta - și pe Isle of White din Marea Britanie, în Texas și în centrul orașului Las Vegas. Misterul a ajuns apoi până în Australia, când un mic monolit a fost găsit lângă Adelaide. Apoi, altul a fost zărit în Țara Galilor. Ciudatul obiect este din metal și are circa 3 metri.

Și în Turcia, o placă de metal, care poartă o scriere turcească antică, a dispărut la doar patru zile după ce a fost descoperită în februarie 2021. Experții spun că aproape 250 de monoliți au fost descoperiți în întreaga lume, începând din 2020.

Strategie-surpriză: cum s-ar putea schimba discursul lui Donald Trump după ce a scăpat de asasinare
Strategie-surpriză: cum s-ar putea schimba discursul lui Donald Trump după ce a scăpat de asasinare
Tentativa de asasinare a lui Donald Trump l-a propulsat și mai puternic pe fostul președinte în sondaje. Acuzat de-a lungul timpului de adversarii politici că incită la "ură, la dezbinare,...
Șoșoacă vrea să ducă un preot să sfințească Parlamentul European. "Aici se întâlnesc dracii" VIDEO
Șoșoacă vrea să ducă un preot să sfințească Parlamentul European. "Aici se întâlnesc dracii" VIDEO
Politico a scris despre Diana Șoșoacă, aleasa României în Parlamentul European, căreia i-a făcut o descriere succintă. Conform cunoscutului site, Șoșoacă este liderul excentric al...
#monolit misterios, #monolit SUA, #descoperiri misterioase inexplicabile, #Las Vegas, #monolit romania, #obiect ciudat , #SUA
  1. Germania intenționează să reducă la jumătate ajutorul militar acordat Ucrainei
  2. Capacitatea de a intimida Occidentul, cea mai eficientă armă a lui Putin. Analiza Atlantic Council
  3. Eurodeputații români, dezbinați în Parlamentul European. Victor Negrescu: ”Din nefericire, sunt voturi irosite”
  4. Al doilea mandat al Ursulei von der Leyen, în mâinile Giorgiei Meloni. Alegerea grea cu care se confruntă premierul Italiei
  5. Cum sunt fraudate concursurile de angajare la stat. Un fost ministru rupe tăcerea. Românii, furați de „stăpânii" instituțiilor publice
  6. Descoperire neobișnuită făcută în craterul creat de un asteroid: Orașul plin cu 72.000 de tone de diamante VIDEO
  7. Descoperire neașteptată despre un lucru făcut zilnic: Nu faci cancer, boli de inimă și ai mintea limpede
  8. Ucraina dă cu capul de 6 provocări majore. Putin schimbă și mizează pe o tactică ciudată
  9. Cum sunt recrutați și pregătiți agenții Secret Service în SUA. Alte scandaluri care au vizat agenția
  10. Coldea a depus plângere penală împotriva denunțătorului său. Hideg spune că fostul general SRI încearcă să-l intimideze