Generalii ruși ar fi monopolizat jafurile din regiunile încă ocupate, speriați de contraofensiva rapidă a ucrainenilor

Joi, 06 Octombrie 2022, ora 19:42
7869 citiri
Generalii ruși ar fi monopolizat jafurile din regiunile încă ocupate, speriați de contraofensiva rapidă a ucrainenilor
În regiunea Herson a fost stabilit un monopol strict asupra jafurilor FOTO Twitter

Surse ale publicației Channel 24 arată că după contraofensiva reușită a Ucrainei în regiunea Harkov, precum și începutul unui avans activ în Sud, comandamentul rus a decis că este timpul să grăbească jefuirea teritoriilor ocupate.

Generali, colonei și maiori ruși, care nu fuseseră niciodată văzuți în linia frontului, au trimis ordine de jaf, înainte ca orașele să fie pierdute.

Invadatorii s-au concentrat mai ales pe furtul de mașini de lux, deoarece acest tip de jaf este cel mai profitabil.

Trupele lui Putin, care se află pe malul drept al Niprului, s-au confruntat deja cu o lipsă de muniție și alimente. Unitățile rusești de pe malul stâng al regiunii Herson, precum și din regiunea Zaporiojie, au început să se confrunte cu probleme similare.

Aprovizionarea cu muniție, combustibil și alimente către unitățile avansate pe întreg teritoriul ocupat a scăzut semnificativ comparativ cu luna august. Din cauza unor astfel de circumstanțe, trupele ruse a devenit extrem de tensionat în așteptarea unor acțiuni contraofensive decisive ale Forțelor de Apărare ale Ucrainei.

Cartierele generale ale armatelor ruse s-au îndepărtat de front. Ofițerii de rang inferior au început să petreacă mai puțin timp cu subalternii lor.

În schimb, generalii îi obligă pe militari să caute mașinile abandonate ale localnicilor, precum și să ia mașinile celor care au rămas acasă. Cu cât mașina este mai scumpă, cu atât este mai mare „bonusul” pe care îl poate primi de la conducere.

Mașinile și SUV-urile sunt încărcate în camioane, după care sunt escortate departe prin Crimeea ocupată până în Rusia. Pentru o astfel de ”misiune”, soldații sunt plătiți de la 100 la 200 de dolari pe zi.

Ofițerii de stat major nu se gândesc la cum să salveze viețile soldaților, ci se concentrează pe propria lor îmbogățire. Misiunile constante ale sutelor de ocupanți de a păzi caravanele cu pradă slăbesc apărarea armatei ruse și contribuie la înaintarea Forțelor Armate Ucrainene.

În regiunea Herson a fost stabilit un monopol strict asupra jafurilor.

Soldaților li s-a interzis să fure mașini și bijuterii pentru ei înșiși. Există un monopol asupra jafurilor, iar toți banii trebuie să meargă la îmbogățirea generalilor.

Înainte de decizia asupra monopolului jefuirii, cei mai mulți soldați ai armatei ruse au considerat războiul ca pe o oportunitate de a-și mări averea de zece ori.

Marea Britanie trimite Ucrainei ”cadoul otrăvit” pentru Putin: Londra livrează cel mai de preț ”diamant” VIDEO
Marea Britanie trimite Ucrainei ”cadoul otrăvit” pentru Putin: Londra livrează cel mai de preț ”diamant” VIDEO
În ciuda faptului că războiul Rusiei din Ucraina a trecut în al 3-lea an și victimele din rândul soldaților se ridică la sute de mii, Vladimir Putin continuă agresiunea fără scrupule....
Putin nu se va opri la granița cu Polonia. Avertismentul premierului britanic
Putin nu se va opri la granița cu Polonia. Avertismentul premierului britanic
Premierul britanic Rishi Sunak a promis recent un ajutor militar suplimentar de 500 de milioane de lire sterline pentru Ucraina, avertizând că Vladimir Putin „nu se va opri la granița...
#monopol, #jafuri, #generali rusi, #regiuni, #ocupate, #razboi Ucraina , #Razboi Ucraina