Motociclist oprit de Poliție sub amenințarea armelor. Circula cu o viteză atât de mare încât martorii nu i-au văzut culoarea VIDEO

Vineri, 22 Iulie 2022, ora 14:34
3150 citiri
Motociclist oprit de Poliție sub amenințarea armelor. Circula cu o viteză atât de mare încât martorii nu i-au văzut culoarea VIDEO
Motociclistul oprit de polițiști FOTO captură video Facebook

Un motociclist din București, care a circulat cu viteză pe DN 2D din județul Vrancea a reușit să scape de două filtre rutiere înainte de a fi interceptat și reținut.

Potrivit martorilor, acesta circula cu o viteză atât de mare încât mulți dintre ei nici nu au reușit să distingă asupra culorii motocicletei, anunță Sindicatul Europol, într-o postare pe Facebook:

"Scuza unui motociclist care a refuzat să oprească la semnalul regulamentar al unui polițist din Vrancea, a forțat un alt filtru și a fost oprit în cele din urmă în cadrul unui al treilea filtru, este una pe care am putea-o accepta doar pentru persoanele până în 4 ani: „...nu am oprit pentru că mi-a fost frică de polițiști”.

Colegii noștri au fost nevoiți să folosească armamentul pentru a-l opri pe un motociclist din București, care a circulat pe DN 2D din județul Vrancea și care a reușit să scape de 2 filtre rutiere înainte de a fi interceptat și reținut.

Martorii spun că motociclistul circula cu o viteză atât de mare încât mulți dintre ei nici nu au reușit să distingă asupra culorii motocicletei. Mai mult, pe parcursul urmăririi, pe anumite segmente de drum, în interiorul unor localități erau și copii care se aflau în proximitatea carosabilului și care au fost puși în pericol de conducerea cu o viteză excesivă a motocicletei.

Bărbatul în vârstă de 25 de ani a fost oprit din cursa lui în cele din urmă, pe raza localității Țifești, după al treilea filtru, unde colegii au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare în condițiile în care aceștia au primit informații de la colegii lor că era dispus să îi lovească dacă nu se fereau.

Bărbatului i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice și i-a fost reținut certificatul de înmatriculare pentru faptul că plăcuța cu nr. de înmatriculare avea aplicate dispozitive care diminuau citirea numărului.

Asemenea practici sunt des întâlnite în cazul unor conducători moto care înțeleg să se folosească de puterea motorului pentru a scăpa de polițiști. Păcat de majoritatea conducătorilor din comunitatea moto care reprezintă un exemplu pentru respectarea regulilor de circulație", scrie în postarea de pe Facebook.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Incendiatorul de mașini din Chitila, prins de polițiști după 21 de zile. Unde se ascundea
Incendiatorul de mașini din Chitila, prins de polițiști după 21 de zile. Unde se ascundea
După 21 de zile, un tânăr de 28 de ani, care a incendiat o mașină, a fost în sfârșit depistat de oamenii legii. A fost găsit la Chiajna, acolo unde locuia fără forme legale. A fost...
Amenințare dură a Iranului la adresa instalațiilor nucleare israeliene. "Mâinile noastre sunt pe trăgaci"
Amenințare dură a Iranului la adresa instalațiilor nucleare israeliene. "Mâinile noastre sunt pe trăgaci"
Doctrina nucleară a Iranului ar putea fi revizuită, susține un comandant de rang înalt al Gărzilor Revoluționare Iraniene, potrivit agenției de media de stat Tasnim, citată de Sky News....
#motociclist, #viteza, #politie, #amenintare, #arma , #politie