Patrick Mouratoglou a dezvăluit cum au decurs tratativele cu Simona Halep și ce părere are despre jucătoarea noastră

Joi, 07 Aprilie 2022, ora 21:18
6901 citiri
Patrick Mouratoglou a dezvăluit cum au decurs tratativele cu Simona Halep și ce părere are despre jucătoarea noastră
Mouratoglu și Halep FOTO facebook

Patrick Mouratoglou este noul antrenor al Simonei Halep, o mutare de proporții făcută de fostul număr 1 mondial.

Mouratoglou a vorbit pentru despre cum au decurs tratativele cu Simona și ce părere are despre sportiva noastră, într-un material preluat de tenisite.info:

În primele două ore am discutat. Uneori simţi imediat când se stabileşte o conexiune. Altă dată durează mai mult. În cazul Simonei, s-a petrecut instantaneu. Este foarte inteligentă, de asemenea, extrem de sensibilă şi a fost foarte deschisă cu mine. Aşa că mi-a făcut munca uşoară şi mi-a dat sentimentul că este dornică de muncă şi de a se dedica pe deplin planului nostru.

Consider că nu trebuie să ne fixăm limite. Vreau să analizez fiecare detaliu, fie el, fizic, mental, tehnic sau tactic. Deja am început să fac asta, studiind felul în care evoluează în meciurile oficiale, pregătirea fizică, dar şi antrenamentele. Sunt multe lucruri pe care consider că le putem face mai bine. Iar ea gândeşte la fel.

Doha, Dubai nu au fost grozave, pentru că în această perioadă era nesigură şi asta s-a văzut în rezultate. Dar apoi a depus un efort mare la Indian Wells, unde a ajuns în semifinale, accidentată fiind încă de la primul meci. Până acum este bine, dar simt că se poate mult mai bine.

Ţelul meu este ca, într-o bună zi, ea să-şi încheie cariera spunându-şi: “Am realizat maximul din ce puteam face”. A fost numărul 1, a câştigat două titluri de Grand Slam. Nu există niciun motiv pentru care nu ar putea să repete aceste performanţe. Este o campioană. Simt, de asemenea, că mai este loc de îmbunătăţiri în multe privinţe şi ea are încă dorinţa de a obţine rezultate. De aceea cred că avem o bază fantastică pe care putem construi ceva şi mai important decât până acum.

Ce sms i-a dat Simona Halep noului ei antrenor, apoi l-a pus pe Darren Cahill să îl sune
Ce sms i-a dat Simona Halep noului ei antrenor, apoi l-a pus pe Darren Cahill să îl sune
Simona Halep va începe colaborarea cu spaniolul Carlos Martinez, cel care o va antrena în perioada următoare. Acesta a dezvăluit cum a fost contactat de româncă. “Mi-a trimis un mesaj...
Antrenor demis după ce a avut o aventură cu una dintre jucătoarele sale
Antrenor demis după ce a avut o aventură cu una dintre jucătoarele sale
Leicester a anunţat joi că l-a demis pe antrenorul echipei feminine, Willie Kirk, pentru că a încălcat codul de conduită. Potrivit presei britanice, acesta ar fi avut o aventură cu o...
#mouratoglou, #parere Halep, #Simona Halep, #antrenor, #parere, #caracterizare , #stiri tenis
Comentarii