Articol citit de 1404 ori
ce inseamna a fructifica rezerva internationala?
eu vad ca schelalaie despre costuri, vulnerabilitati si riscuri, oare ce s-o fi ascunzand in spatele notiunii de fructificare? In favoarea cui? Pozitiva sau ... negativa?
Domnule Isararescu,
Impreuna cu umbra dvs, Vasilescu sunteti niste simboluri vii ale continuitatii nomenclaturii in tara noastra. Principala dvs sarcina a fost mascarea jafului national incepind din '89 in datorie externa. Daca erati bine intentionat ati fi tras semnale de alarma incepind cu primul miliard de lei imprumutat si chiar acum in ceasul al 12-lea ati detalia cum si cine a facut aceasta datorie externa, ce s-a facut cu acesti bani. Incepind din 1947 poporul roman este o generatie de sacrificiu si "stringe" din curele. Nu credeti ca e suficient?
Fara sa citesc articolul !
Isarescu, omul care si-a facut ucenicia la fmi si banca mondiala. Omul care, cand a intrat in aceste organisme oculte mondiale, a semnat un angajament de loialitate cu acestea. La ce sa se astepte Romania de la acest om. Spuneti daca judecati cu bun simt si in lumina adevarului.
Ca romanu' nu-i niciunu', cand toti dorm, el abia se scoala!
Cand toata lumea moare ca n-are bani sa-si plateasca nici macar dobanzile, noi avem rezerve atat de mari, incat nu gasim unde sa depunem sumele respective, sa luam un dram de dobanda! Si, peste vreun an sau doi, nimeni nu va fi ca noi, cei mai afectati de criza!
Nu exista randament care sa acopere costurile la plasamente
Ca doar n-o pune rezerva in fonduri de risc!
- BNR si toate bancile centrale cumpara titluri de stat americane si japoneze (in special), apoi europene. Aceste titluri nu mai au randament bun. Ce faci? Nu poti risca, nu poti sta sa vezi banii depreciindu-se.
- se numeste dilema.
Cand Romania va intra in colaps,
dl Isarescu va fi servit maselor ca tzap ispasitor. Cu toata garnitura mediatica: mascati, perchezitie, inregistrari ambientale, sechestru asigurator, arestul DCP.