Ziare.com

DOCUMENT Cererea CNSAS de constatare a calitatii de colaborator al Securitatii in cazul Isarescu: A fost folosit ca persoana de sprijin/sursa inca din 1979

Joi, 25 Iunie 2020, ora 12:52

   

DOCUMENT Cererea CNSAS de constatare a calitatii de colaborator al Securitatii in cazul Isarescu: A fost folosit ca persoana de sprijin/sursa inca din 1979
Curtea de Apel Bucuresti a facut publica cererea prin care CNSAS solicita judecatorilor sa constate ca guvernatorul BNR, Mugur Isarescu (71 de ani), a colaborat cu Securitatea.
Documentul CNSAS a fost transmis la solicitarea Ziare.com si este anonimizat.

Curtea de Apel Bucuresti a inregistrat, pe 16 iunie, actiunea CNSAS impotriva lui Mugur Isarescu.

Dosarul, care poarta numarul 2800/2/2020, a fost inregistrat la sectia de contencios administrativ a instantei. Obiectul dosarului este, conform portalului instantelor, "constatarea calitatii de lucrator/colaborator al Securitatii".

Ziare.com a publicat in exclusivitate informatia ca CNSAS cere constatarea calitatii de colaborator al Securitatii pentru Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR)."Invederam Onoratei Instante ca din analiza dosarelor rezulta ca domnul (Mugur Isarescu- n.red.) a colaborat cu organele de Securitate, furnizandu-le informatii sub nume conspirativ. La stabilirea identitatii dintre sursa si domnul (Mugur Isarescu- n.red.) au fost avute in vedere mai multe documente, pe care le atasam in copie certificate, potrivit legii, respective: dosarul nr. (cota CNSAS) - dosar obiectiv, dosar nr. (cota CNSAS) - dosar obiectiv.

Astfel, in cuprinsul tabelului privind reteaua informativa datat 3.05.1989 se gaseste consemnarea (...) cu numele conspirativ (...); data obtinerii aprobarii de partid... 16.03.1986. Facem precizarea ca, desi este mentionata obtinerea aprobarii de partid la data de 16.03.1986, celelalte documente din dosar atesta faptul ca domnul (Mugur Isarescu- n.red.) a fost folosit in calitate de persoana de sprijin / sursa inca din 1979. Prin urmare, se poate deduce ca abia la data mentionata s-a obtinut aprobarea organelor de partid in perioada 1982 - 1986 fiind folosit de organele de Securitate fara aprobarea PCR", se arata in cererea de chemare in judecata.

De asemenea, argumente in sprijinul existentei identitatii dintre sursa (...) si domnul (Mugur Isarescu n.r.) rezulta si din alte documente, astfel cum sunt acestea precizate in cadrul observatiilor preliminare de la pct. 5 din nota de constatare (...), respective document olograf semnat de (...) cu numele real (...);
Modificarea, de catre ofiter, in textul unei note a sursei (...), a pasajului "mi-a spus ca am fost cautat" cu "mi-a spus ca (...) a fost cautat (...);
Mentionarea de catre sursa (...), in textul unei note (...), a adresei la care locuieste, care coincide cu domiciliul domnului (Mugur Isarescu n.r.) din aceeasi adresa (...);
Coroborarea informatiilor din dosarul (...) care atesta desfasurarea unei combinatii privind verificarea sinceritatii si loialitatii sursei (...), actiunile propuse desfasurandu-se de fapt asupra domnului (Mugur Isarescu n.r.);
Mentiunile ofiterilor conform carora informatiile furnizate de alte surse, care privesc evenimente la care a participat si domnul (...), se verifica prin sursa (...);
Calitatea domnului, de sursa a organelor de Securitate, fara consemnarea numelui conspirativ, este atestata in diverse alte documente (...).

Asa cum rezulta din nota de constatare nr. (...), domnul (Mugur Isarescu n.r.) a activat ca informator, cu numele conspirativ (...), in perioada 1979-1989, fiind recrutat de catre (...), avand in vedere calitatea domniei sale de cercetator (...).

Pe parcursul colaborarii cu Securitatea, acesta a furnizat informatii prin care se denuntau activitati potrivnice regimului totalitate comunist, precum comentarii negative la adresa nivelului de trai din Romania sub regimul comunist in comparative cu alte tari - notele din 16.12.1987 (...) si 05.03.1985 (...)

Analizand informatiile furnizate de catre parat, apreciem ca acestea vizeaza ingradirea dreptului la viata private (art. 17 din Pactul International privind Drepturile Civile si Politice si art. 12 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului) si a dreptului la libertatea cuvantului (art. 28 din Constitutia Romaniei din 1965, art. 19 din Pactul International privind Drepturile Civile si Politice si art 19 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului).

I. Informatiile furnizate Securitatii sa se refere la activitati sau atitudini potrivnice regimului totalitar comunist.

Retinem, astfel notele din 16.12.1987 si 05.03.1985, redactate olograf si semnate de parat cu numele conspirativ (...), prin care acesta informa Securitatea despre comentariile negative ale unor persoane la adresa nivelului de trai din Romania sub regimul comunist fata de alte tari, respectiv:

- In legatura cu atitudinea din ultimul timp a I.D., sursa poate relata: 1. Are rabufniri destul de dese de nemultumire fata de aspect sociale precum: transportul in comun din Drumul Taberii (acuzat ca ii rapeste mai mult de o ora); incalzirea locuintei in care traieste; aprovizionarea cu alimente; programele de televiziune. Are tendinta de a face comparatii cu situatia din alte tari. /.../ 3. Sursa a constatat o accentuare evidenta a manifestarilor de nemultumire, dup ace a divortat. /.../ (...)

- In legatura cu intalnirea din 05.03.1985 dintre E.D. si M.I. si D.W. /.../ sursa poate relata urmatoarele: /.../ d. D.W. in discutii a mentionat dificultatile intampinate de membrii comunitatii diplomatice din Bucuresti in aceasta iarna (in legatura cu asigurarea gazelor si caldurii). A aratat ca diplomatii acreditati la Bucuresti isi exprima nedumerirea in legatura cu acest lucru, intrucat de regula membrii corpului diplomatic sunt protejati in orice tara, in Romania insa ei au stat in conditii mai dificile decat populatia. 3. A manifestat interes fata de eventualelemasuri care vor fi luate in Romania pentru depasirea acestor dificultati. De asemenea, daca in Romania sunt discutate efectiv alternative de dezvoltare economica sau numai se repeat linia oficiala. 4. A pus intrebari in legatura cu unele neconcordante intre cifrele publicate in presa privind indeplinirea planului de dezvoltare a Romaniei (de exemplu, din anuarul statistic al R.S.R. reiese ca ponderea tarilor socialiste in comertul nostrum exterior este de circa 45%, pe cand din datele comunicatului de indeplinire a planului este 54%. /.../ (...)

Comentariile legate de nivelul de trai reprezinta atitudini potrivinice regimului totalitar comunist, intrucat este de notorietate faptul ca anii '80 au fost guvernati de o politica restrictive in toate domeniile, inclusive in cel alimentar.
Potrivit Raportului final al Comisiei Prezidentiale pentru Analiza Dictaturii Comuniste din Romania "sfarsitul anilor 1980 a coincis cu accentuarea politicii repressive, inclusive in plan economic.
Cu sprijinul unor specialist din domeniul sanatatii /.../ si din alte sectoare, conducerea PCR, si in primul rand Nicolae Ceausescu au luat decizii cu grave consecinte in planul vietii cotidiene a cetatenilor Romaniei: penuria artificiala organizata statal, reducerea dramatica a consumului de electricitate pentru uzul cetatenilor, dar nu numai, justificarea pe baze fals stiintifice a unor politici deliberate de infometare a populatiei. /.../
Obsesia lui Nicolae Ceausescu si a camarilei sale, izvorata inainte de toate dintr-o filosofie autarhiva, de a achita, intr-un interval foarte scurt, intreaga datorie externa (de peste 8 miliarde de dolari) a dus la deteriorarea accelerate a bazei tehnologice a economiei, a insutriei turistice si a consitiilor de viata. /.../ Cozile interminabile, soldate intotdeauna cu rezultate incerte, au devenit viata de zi cu zi a cetatenilor romani" (Raport final - Comisia Prezidentiala pentru Analiza Dictaturii Comuniste din Romania, (...).

II. Informatiile prevazute la punctul 1 sa vizeze ingradirea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului.
Si aceasta conditie este asigurata deoarece nu se poate retine ca furnizarea unor informatii de asemenea natura nu a fost facuta constient, avand reprezentarea clara a faptului ca relatari precum cele prezentate anterior nu ramaneau fara urmari.
Este exclus ca paratul sa nu fi realizat faptul ca, odata ce furniza astfel de informatii, asupra celor la care se referee in notele sale ar fi putut sa se desfasoare actiuni de investigare din partea Securitatii. Or, aceste posibile actiuni de investigare presupuneau cel putin incalcarea dreptului la viata private (prevazut de art. 17 din Pactul International privind Drepturile Civile si Politice si de art. 12 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului), prin cautarea si obtinerea de noi informatii despre cei denuntati, fara acordul acestora.
De asemenea, masurile de urmarire se insapreau, daca cei denuntati se aflau deja in vizorul Securitatii.
Paratul nu putea sa cunoasca, in momentul redactarii notelor informative, daca Securitatea avea sau nu cunostinta de situatiile pe care urma sa le denunte. Atata timp cat paratul nu a luat in calcul si ipoteza in care Securitatea nu ar fi cunoscut situatia denuntata, rezulta ca paratul nu a menajat interesele persoanei denuntate, nu a avut o atitudine precauta si nici de protejare a celui denuntat.
Prin urmare, nesocotind interesele celui denuntat, paratul a vizat ingradirea dreptului la viata private in privinta celui denuntat, atat timp ca a acceptat ca persoana denuntata putea sa faca obiectul unor investigatii suplimentare ale Securitatii, ca rezultat al denuntului sau.

In concluzie, informatiile furnizate de domnul (Mugur Isarescu n.r.) au vizat ingradirea dreptului la viata (art. 17 din Pactului International privind Drepturile Civile si Politice si art. 12 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului) si a dreptului la libertatea cuvantului (art. 28 din Constitutia Romaniei din 1965, art. 19 din Pactul International privind Drepturile Civile si Politice si art. 19 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului).
In acest context, invederam onoratie instante ca legiuitorul nu distinge dupa cum victimele delatiunilor sunt cetateni romani sau straini. Interpretarea este sustinuta si de jurisprudenta in materie, din care amintim, cu titlul de exemplu:
Decizia nr. 2/ 2007 a Curtii de Apel Bucuresti - Sectia a III-a Civila;
Sentinta nr. 671/05.02.2010 a Curtii de Apel Bucuresti - Sectia a VIII-a Contencios Administrativ si Fiscal.


Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 9200 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
37 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

E PLINA Romania de patrioti ... si Ceausesci era patriot ! E usor

sa fii patriot pe spatele altora ...Multi patrioti in Roamnia si toti de pe vremea impuscatului ,incepand de la mebru de partid pana la P.Ministru ...TOTI au avut o stransa legatura cu securitatea si sa nu mai vorbim de turnatorii "voluntari" , se stia ca in rommnia unul din trei era turnator .....ma intreb in familia Jorkanis care era spionul pt ca erau numai 2... 😂 !
Problema in rommnia este ca systemul comunist se continua ca o pandemie prin urmasii acestor viermi de comunisti ce au infestat pana si generatiile urmatoare ....va trebui secole ca sa dispara ....ca in Cuba ! singura solutie este o justitie implacabila ca in anii prohibitiei in USA contra lui Capone si Articolul 8 de la Timisoara ...

https://duckduckgo.com/?q=Articolul+8+de+la+Timisoara&atb=v226-4&ia=web

 

@Traiannn Rank user: x5 25.06.2020, 14:15

- pai ati gresit si acum ! e Russia Today! 😊

 

Linsaj ?

comandat si executatd e slugile site-ului. Gretos !

 

palatul victoria are ordin de la bruxelles

sa tranteasca leul. a spus-o cineva cu subiect si predicat. iar bnr se incapataneaza. aceasta este tema. circoteca pentru neinitiati. precizez ca nu sunt fan isarescu.

Cine a zis-o..latrina a 3????

ha ha, subiect si predicat....da dosarul tov ilici iliescu cand il vedem ??? Pentru crime impotriva poporului Roman??? In 1956 nemrnicul ilici a suflat si desconspirat peste 50 de studenti care aveau vederi simpatizante cu Revolutia maghiara din 1956 ! Consecinta? Peste 50 de studenti din Timisoara , dati afara si bagati in puscarie..da la revolutie, da la mineriade, cand ajunge asta sa plateasca distrugerea tarii !!!!!

pare mult mai probabil ca atacurile sunt ale psd

care incearca sa-l intimideze cat inca sunt majoritari in parlament ca sa-si planteze un hot de-al lor. pnl nu are nici un motiv sa il schimbe cat psdul e inca acolo.

cum a aparat leul 30 de ani de aberatiile multor guverne, isarescu poate sa il mai apere pana la sfarsitul mandatului, ca tot ala e. ar fi ridicol ca singurul om care si-a facut treaba cum trebuie dupa 89 la conducerea unei institutii a statului sa strice tot ce a facut cedand acum la sfarsit de mandat, si ar fi si o recunoastere a unor infractiuni fictive.

"idiotii utili" cum i-au numit unii pe cei care se excita acum pentru nimic, ca nu ii lasa in pace constiinta prea pura si habar nu au ce se intampla in jurul lor, isi vor reveni eventual. mizerabila politica, dar daca lumea casca ochii la alegeri si scapam de hoti va evolua si romania.

Nu e linsaj....

jagardeaua asta aservit mafiei ceausiste merita oprobiul public. Intrebare: de ce a trebuit sa treaca atat amar de ani ca sa desconspiram un lingau care a calcat pe cadavre numai sa traiasca el bine? Cine este responsabil de treaba asta, ca jegurile slugi al regimului comunist sa nu fi disparut din soacietatea romaneasca libera si capitalista nici dupa treizeci de ani de la Revolutie, ba mai mult acesti nemernici sa decida viata sociala, economica si politica din Romania? CNSAS-ul nu a mancat usturoi sau este o institutie de santaj? Am vazut un documentar ce trata capitularea Japoniei si americanii erau uluiti ca toata armata japoneza dupa capitulare statea cu spatele la invingatori. Americanii au crezut ca e sfidare, nestiind ca in fapt era tocmai pe dos: armata japoneza statea cu spatele deoarece nu aveau dreptul conform propriei constiinte sa priveasca in ochi cuceritorul. Concluzia: prin umilinta si supunere, ajungi sa umilesti si sa supui!

Cel mai bun guvernator al Romaniei din ultima suta

de ani. Un leu stabil si o rezerva de 35 de miliaarde facuta din nimic, intr-o tara saraca. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa-l vedem guvernator inca 30 de ani. Linsajul continua. Chiar ma miram, ziua de ieri a fost fara nici un aricol impotriva lui Isarescu. La un moment dat ziare l-a bombardat cu cinci articole pe zi.

In lipsa unei legi a lustratiei care la momentul oportun rezolva tot

la ce ,si mai ales,cui,foloseste toa acest circ din mass media?
Dl.Isarescu s-a dovedit cel mai competent roman in asigurarea stabilitatii monetare,in conditiile in care guvernele PSD erau incadrate cu analfabeti in domeniile pe care trebuiau sa le administreze!
Cine vaneaza postul acestui expert de talie internationala,care a tinut piept si unor scelerati ca Dragnea?
A-l sapa in favoare unui individ de partid,ar fi un act sinucugas pentru interesul national!
Mai mult,"colaborarea"stranie ,fara acordul Partidului,este cusuta cu ata alba si nu confirma niciunde ca ar fi "politie politica"!
Este ca si cum ar fi eliminat din sala de operatie un chirurg de clasa pentru ca un un om de partid ar vrea sa-i ia locul desi este un potential asasin prin incompetenta!Teo

BNR-ul meu !!!

Linșaj mediatic ca la carte !!!

 

deci vedem un proces al serviciilor secrete?

reiese ca ele sunt vinovate de situatia financiara actuala, o mentinere a salariilor in aur la acelasi nivel de 6 ani.

 

liberalii sunt la fel de toxici pentru romania ca si psd

atacul impotriva lui isarescu nu a fost comandat de psd, ci de aceia care vor sa tipareasca bani falsi pentru pensii sa nu piarda alegerile. sa le stea in gat liberalilor "umflatia" cu care vor sa-i saraceasca pe toti romanii. domnu klaus, romania de azi este condusa de multi turnatori la securitate, unii stiuti, altii nestiuti, cum de numai isarescu deranjeaza?!

 

reiese ca a facut munca fortata si neplatita

pentru statul roman.

 

In alte tari , aceasta se numeste PATRIOTISM !

........................

@Cozmin

Glumesti sau ce?! Fiecare colaborator al Securitatii primea nu doar bani, ci si alte beneficii de la statul comunist. Ca si colaborator al Securitatii urcai rapid pe scara sociala, avea "liber"la calatoriile in strinatate, nu trebuia sa stai la cozi, iti putei procura orice, oricanad, beneficiile erau imense, Cosmine. Din pacate, aceste hiene care s-au urcat in capul poporului roman, nu s-au oprit la Revolutie, ci s-au grupat in gasti, distrugand tot ce statea in picioare din Romania.

DA, si ? Care este relevanta actuala a acestui demers Cui foloseste?

In alte tari DEMOCRATICE acest lucru s-ar numi

PATRIOTISM .

P.s. Am mai cerut si o fac din nou : vreau publicate

informarile care au adus prejudiciu persoanelo fizice .

Daca nu exista, toata aceasta campanie miroase a

Rosia Tudey.

 

@Traiann

Adică "dom' profesor" voiculescu a fost un mare patriot? Și sorin roșca stănescu? Și atunci unde este Mona Muscă și de ce a pățit ceea ce a pățit? Acum am ințeles(chiar) și eu: din exces de patriotism! Cam dăunător patriotismul ăsta, bine că nu-l avem toți...

In primul rand cer scuze pentru zicerea urechista

pentru : Russia too Day ( in grdina lucand mi-am dat seama

de "oroare"). Al doilea nu-l amesteca cu Voiculescu

care eu cred ca este de vina in uciderea lui Marin Ceausescu la Viena.
SR Stanescu a avut curajul sa se autodemaste. Iar in

ceea ce o priveste pe admirabila Mona Musca intreaba-l

pe Tariceanu de ce a trebuit sa plece din scena politica

(in politica o popuaritate mai mare este periculoasa pentru sefi).

Mai Traiane, Mona Musca NU a fost obligata de

NIMENI, exceptand propria sa verticalitate, sa paraseasca viata politica !
Gestul ei EXEMPLAR, a ramas UNIC in istoira ultimilor 32 de ani, nefiind urmat de nici un alt gest similar pt fapte similare !
Cand sunt indivizi ca tine, care incearca sa gaseasca "aparari" delatorilor securitatii, ma gandesc cum or fi simtit "efectele" delatiunii lui, prietenii, persoanele cu care impartea, poate, o camera de hotel sau colegii de serviciu ce faceau obiectul delatiunii lui catre Securitate.
Nu ramane mai Traiane, decat o un proiect de lege ferenda sa li se faca alor delatori dovediti, oarece statui si sa primeasca precum Nadia Comaneci pensie viagera si jumatate din Delta Dunarii !!!
Voua celor ce sariti in apararea informatorilor securitatii, nu va e rusine de loc ???

Dragilor

"Omul", trebuie să-și dea demisia. Punct!

 

@cccp Rank user: x2 25.06.2020, 13:23

- de ce ! asa vrea uniunea sovietica , cea noua !? 😁😁😁

deci se gasesc documente prin care

oamenii au fost torturati psihologic si ascultati. poate ca de asta au notat in documente ce au facut.

 

Fratilor, inainte de a acuza pe cineva documentati-va, va rog!

Intre informator si persoane de sprijin(colaborator) este o diferenta ca de la Cer la Pamant.Colaboratorii erau toti acei functionari publici,cu functii de raspundere care erau obligati, conform fisei postului, sa vorbeasca in fata organelor de securitate despre activitatea subordonatilor sai, cand era intrebat.Informatorii aveau un alt statut.Ei erau recrutati si platiti sa dea informatii despre colegii sai. Ca atare, Mugur Isarescu nu a fost informatorul Securitatii. Shalom

 

JUST ! Foarte corecte observatiile tale .

Si mai mult decat atat , dupa 1967 altele erau rigorile

de recrutare a "sprijinitorilor",nu se trimiteau la studii

si/sau la posturi in strainatate toti ciumetii (ca acum

cand se trimit rudele si amantele), de regula alesii

erau dintre cei mai buni studenti, bine'nteles doar

daca colaborau. Pana unde mergea colaborarea depindea

de caracterul si diponibilitatea alesului.

"Inteligentilor" de la ziare.com

daca tot faceti o treaba faceti-o ca lumea,adica aduceti si pe acel sau acei cetateni romani care au suferit din cauza lui Isarescu...Asa sunteti ca aia de la rtv care au anuntat ca sau dat 2000-3000 de euro unira sa recunoasca ca au Covid 19 si au luat amenda pt.dezimformare...

 

Interesant cati "aparatori" mai are datatorul asta de vorbe

aflate de la colegi si prieteni, catre preaPuternica securitate !
Cate destine, cate vieti si cate familii or fi ruinat vorbele delatorului comunicate Securitatii, NIMENI nu se intreaba !
ACUM am devenit aparatori si aplaudaci ai informatorilor Securitatii !!!
Imi este groaza de ceea ce poate fi maine: niste statui acestor informatori !
Pacat, pacat, mare pacat de sangele varsat in 89 de atatia tineri ca sa nu mai avem printre noi delatori !

 

Pai

eu tocmai asta m-am intrebat mai sus si constat ca NIMENI nu s-a prezentat ca suferind...

Traiannne ...tu esti un cocalalr ca si

Hoochie Cooche Man alias MosGerila si cele 100 de nickuri ....voi sunteti laturile sitului care imputiti aerul cu postarile voastre infecte .! eu va niq pe toti acesti postaci trolli care faceti propaganda vicioasa de ani de zile ...si in prostia voastra infinita nu aveti habar ca faceti parte din plebea mediocra a politicii rommniei
ps. mai consulta-te cu ton alter ego mos Galbeaza ca sunteti pe aceeasi unda ....pierd timpul cu voi ; ma duc la plaja 🤣

@ bizon. HAIDA , DE ! Chiar asa ? Te dai prea "rotund" intransigentu

-le !

Daca analizam postarile tale parca NU prea esti

consecvent, sau bruierea face parte din fisa postului ?

 

@Traiannn.Ignorati acest user si toate nickurile sale asociate

(are vreo 7 ... ). Depunctati-l sistematic si in cazul in care continua ci comentarii injurioase, semnalati comentariul nepotrivit.

Noua redactie Ziare nu are aceeasi politica de stergere a continutului obscen aparut in comentarii, dar macar nu veti fi indiferent fata de acesti indivizi de joasa extractie.

mosule....

intrebarea este cine are mai multe nickuri , tu sau bizon.
that's the question !

MosGerila , fdphute .....daca redactia ziare

controleaza TOATE postarile OBSECENE si INJURIoase pe care le-ai facut si le faci zilnic la adresa politicienilor si a tuturor ce nu sunt de accord cu tine ....atunci ba Troll , postac imund tu trebuia sa dispari de mult timp de pe acest site .....
Vezi ca te cauta Presedintele pentru cele 200.000 de voturi ce ai promis , si te cauta aia din Guvernul RO sa le instalezi systemul national pentru a vota électronic ....cum ai facut in Elvetia ....hahahhah ba trdQ. Poate ca esti ocupat acum si discuti la téléphone cu Presedintele Romaniei , cum faci tu de obicei ...hhahahahaha ! sau poate esti beat mort cu whisky a 10 balles.....esti un tas de mrd , un sac à mrd !CH1291clébard, MacacGigi, MosCraci,Gerila , diad_ch, si, etc.... + 100 ! 12 ani ca mananci c*** degeaba scatofagule ! tradu stelutele

personal cred ca.....

isarescu a facut un job onorabil in fruntea BNR.
ca a colaborat cu securitatea ....acum dupa 30 de ani este rusinea voastra ca nu l-ati demascat mai devreme si cati alti ca el.
problema care o vad eu este ca nu aveti un inlocuitor calificat. cine sa fie seful BNR , duduia pruna care i-au trebuit 11 ani sa termine o facultate ca s-a plictisit universitatea de prezenta ei perpetua si au promovato sa scape de ea sau acel balalau care isi ia bacalaureatul inainte de pensionare.
alt sef BNR calificat ca isarescu nu mai gasiti. de aia nici un guvern nu la schimbat.

 

Interese

Ce interese ai tu Ziare.com, sa-l dai jos pe Isarescu? Ati inceput un razboi, ce ii reprosati profesional, pe cine promovati? Preluati acuze de pe la indivizi gen Zamfir(inginer), Serban, Isar si avocatul ala fost militian/politist Piperea? Va bateti cu pumnul in piept ca ati relatat printre primii despre acuzele CNSAS la adresa acestuia.Si, ce daca?. Eu unul m-am simtit in siguranta dpdv finaciar in ultimii 30 ani, datorita acestui domn.

@Surubelnita

De unde ai scos-o pe asta cu "Piperea militian", or fi militieni astea gen Isarescu, care au colaborat cu Secu, dar nu Piperea!


Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor