Articol citit de 981 ori
De ce nu ma mir
Ca tii partea hotziilor.Doar esti tata lor. Da' de legislatia europeana care a introdus si in RO protectia consumatorilor in fata profesionistilor ai auzit ? Tu zici ca toti romanii trebuie sa fie specialisti in finante, altii ca in medicina, altii ca sa aiba laborator alimentar la purtator ... Nu va e ba rusine?
Mai sarlatane , clauzele sunt scrise de tine si de zambaretul ala
Auzi la perciunatul cum le intoarce , cica noi trebuie sa ne asumam cand trebuie citite si intelese vreo cateva pagini scrise cu caractere de 5 , eventual sa ne platim de fiecare data si un avocat sa examineze clauzele si sa ne lamureasca.
Excrocule , clauzele trebuie scrise cu aceleasi caractere ca numele bancii si trebuie prevazut un loc amenajat unde sa poti citi iar avocatul ce-l aduc cu mine sa fie decontat obligatoriu de banca , pe urma mai discutam.
Da, da...
De ce mai exista si legile de protectie a consumatorilor care au fost impuse de UE?
De ce exista Legea 193/2000 privind clauzele abuzive in contractele de credit. Aceasta lege sanctioneaza tocmai clauzele abuzive implementate, subliniez implementate, in contractele de credit. Daca in baza acestei legi si a celorlalte(OG 21/1992, Legea 190/1999, OG 99/2006, OUG174/2008, OUG 50/2010) se probeaza ca exista clauze abuzive in contractele de credit, despre ce mai vorbim?
Cine avizeaza toate contractele de credit?
Cine supravegheaza activitatea bancara din Romania?
Nu cumva vorbim de nulitatea absoluta a acestor clauze abuzive, iar toate sumele de bani percepute in baza clauzelor abuzive constatate nule ar trebui restituite in totalitate?
De ce BNR incalca normele/directivele europene?