Ziare.com

Isarescu: Misiunea tehnica a FMI a plecat cu o evaluare pozitiva

Luni, 04 August 2014, ora 23:02

   

Isarescu: Misiunea tehnica a FMI a plecat cu o evaluare pozitiva
Acordul dintre Romania si Fondul Monetar International (FMI) este "stationar", iar misiunea tehnica a FMI a plecat cu o evaluare pozitiva de la Bucuresti, a declarat luni guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu.

"Acordul cu FMI este stationar. Misiunea de evaluare a situatiei fiscale pe Romania, din cate stiu, a plecat cu o evaluare pozitiva", a explicat Mugur Isarescu, referindu-se la misiunea tehnica a institutiei financiare internationale care are rolul de a analiza situatia bugetara a Romaniei.

O echipa de experti ai Fondului Monetar International (FMI) a venit la Bucuresti, la finalul lunii iulie, pentru a discuta cu reprezentantii Ministerului Finantelor Publice (MFP) despre prima rectificare a bugetului statului pe anul 2014.

Guvernul a aprobat pe 31 iulie proiectele de ordonanta privind rectificarea bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2014.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Premierul Victor Ponta a declarat joi ca aceasta prima rectificare bugetara din 2014 este una pozitiva si ca Ministerul Mediului, care urma sa piarda 25 de milioane lei, va primi 50 de milioane de lei credite de angajament pentru lucrari tintite pe zona de amenajari si de combatere a inundatiilor.

Citeste mai multe despre misiune FMI Romania acord FMI Romania
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 870 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor