Încă o angajare cu iz scandalos la BNR: Tudor „Tudy” Ionescu a ajuns consultant de strategie și va fi coleg cu Viorica Dăncilă

Joi, 29 Iulie 2021, ora 18:28
9105 citiri
Încă o angajare cu iz scandalos la BNR: Tudor „Tudy” Ionescu a ajuns consultant de strategie și va fi coleg cu Viorica Dăncilă
Tudor Ionescu a fost ani buni pe prima pagină a tabloidelor FOTO B1 tv

Tudor Tim Ionescu a fost angajat la Cancelaria Băncii Naționale a României, în departamentul sustenabilitate și economie verde, în funcția de „consultant strategie”.

Numirea a avut loc în urmă cu o lună.

Știrea publicată de Economedia vine la doar câteva luni după ce Viorica Dăncilă a fost numită de asemenea consultant al guvernatorului BNR, pe Strategia de Sustenabilitate şi Energie Verde. Dăncilă a fost angajată în 15 mai, iar salariul său net este de circa 10.000 de lei lunar, potrivit informațiilor G4Media.ro.

Tudor Tim Ionescu a fost viceprimar al Bucureștiului din partea ALDE și consilier general în Primăria Capitalei, în perioada 2016-2020. A fost ani buni pe prima pagină a tabloidelor, când era într-o relație cu Oana Zăvoranu.

Tudor Tim Ionescu susține, pe profilul de Linkedin, că vorbește fluent patru limbi străine, la care mai adaugă și chineza și olandeza. În profilul său menționează că a terminat Universite Libre de Bruxelles.

În 2011, presa tabloidă publica un film, pretinzând că protagonistul este Tudy, care se masturbează într-o toaletă publică în timp ce-i face declarații de amor Oanei Zăvoranu. O filmare similară a apărut în 2012.

#Tudor Ionescu viceprimar, #angajare BNR, #Viorica Dancila bnr, #mugur isarescu tudor ionescu , #stiri Mugur Isarescu