Mugur Mihăescu a anunțat nonșalant că este imunizat anti-COVID. Ce declara public despre vaccin: "Conține un milion de oameni aruncați în sărăcie" VIDEO

Vineri, 07 Ianuarie 2022, ora 15:39
14988 citiri
Mugur Mihăescu a anunțat nonșalant că este imunizat anti-COVID. Ce declara public despre vaccin: "Conține un milion de oameni aruncați în sărăcie" VIDEO
Mugur Mihaescu a fost și la proteste "anti-botniță" FOTO Facebook/ Mugur Mihaescu

Actorul Mugur Mihăescu, care a ieșit în evidență în ultima perioadă prin pozițiile sale anti-pandemie și care a mers și la proteste împotriva restricțiilor, a anunțat că a fost infectat cu COVID-19. Cu această ocazie, a admis și că este vaccinat.

„E o formă ușoară, probabil varianta Omicron. Din Spania l-am luat. Prietenii mei au avut aceleași simptome și le-au trecut în patru zile”, a declarat Mugur Mihăescu, potrivit protv.ro.

Actorul, care s-a izolat imediat după ce a aflat că este infectat, spune că este vaccinat, la fel și membrii familiei sale.

„Suntem vaccinați, și eu și familia mea, dar să fim clari: vaccinul nu oferă imunitate. E un cuvânt aiurea. Iar la Omicron, nu te ferește nici 1%”, a adăugat Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu a fost portavocea protestelor anti-COVID atunci când aproximativ 200 de persoane s-au strâns în Piață Victoriei pentru a se opune legii carantinarii.

Aceștia au spus rugăciuni și au scandat, fără măști și fără să respecte distanțarea socială, mesaje despre libertate, dictatură și coronavirus.

Ieșirile anti-pandemie și anti-vaccin ale lui Mugur Mihăescu au fost promovate cu predilecție de trustul lui Adrian Sârbu, cel care l-a făcut celebru la Pro TV, cu show-ul formației Vacanța Mare.

Ca administrator al Aleph Media SRL, Sârbu este asociat cu Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu (partenerul lui "Garcea" din "Vacanța Mare") într-o firmă care se numește Radu & Mugur Comedy SRL.

Mugur Mihăescu, cunoscut pentru personajele "Garcea" și "Leana", a fost implicat în numeroase scandaluri de-a lungul timpului, în special de natură politică.

În 2021, a făcut pe contul personal de Facebook live-uri în care a desființat măsurile anti-pandemice și inclusiv vaccinurile contra COVID:

”Vaccinul pentru mine conține 200.000 de locuri de muncă șterse cu buretele într-o seară, un milion de oameni aruncați în sărăcie. Vaccinul, pentru mine, conține un milion de oameni aruncați în sărăcie. Vaccinul pentru mine conține cenzura celor care au îndrăznit să conteste ordonanțele. Vaccinul conține pentru mine oamenii arși în spitale și pentru care nu a răspuns nimeni. Vaccinul, pentru mine, conține reacțiile aberante și ordonanatele aberante prin care puteai fi săltat de pe stradă la o simplă suspiciune că strănuți. Ah, și mai conține și vreo câteva sute de milioane de măști neconforme care ne-au protejat. Vaccinul pentru mine conține 70% din oameni care nu au mai ieșit la vot pentru că nu au cu cine să voteze... A și mai conține și câteva sute de milioane de măști neconforme care ne-au protejat”, spune Mihăescu.

Citește și:
Efectul protestelor din China. Politica „zero COVID”, transformată în „viață din nou”
Efectul protestelor din China. Politica „zero COVID”, transformată în „viață din nou”
Capitala Chinei, Beijing, a renunţat marţi la necesitatea ca persoanele să prezinte un test COVID negativ pentru a intra în supermarketuri şi birouri, aceasta fiind cea mai recentă măsură...
PNL nu mai are răbdare cu Nicușor Dan. Ciucă: ”Bucureștiul este un oraș blocat, cu un management cu probleme”
PNL nu mai are răbdare cu Nicușor Dan. Ciucă: ”Bucureștiul este un oraș blocat, cu un management cu probleme”
Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a afirmat, vineri, că Bucureştiul este „un oraş blocat în momentul de faţă, confruntat cu lipsa de perspectivă, cu un management cu probleme şi cu o...