Scandalul pensiilor militare: Surupaceanu vrea interventia NATO

Joi, 20 Ianuarie 2011, ora 17:35
4936 citiri
Scandalul pensiilor militare: Surupaceanu vrea interventia NATO
Foto: Gorj-Domino

Deputatul PSD de Gorj Mugurel Surupaceanu i-a trimis o scrisoare deschisa secretarului general al Aliantei Nord-Atlantice, Anders Fogh Rasmussen, in care ii cere sa intervina in problema pensiilor militarilor, fiind de parere ca situatia devine "exploziva".

"Intrucat situatia creata prin publicarea acestor doua hotarari intretine o stare conflictuala intre Armata Romana si reprezentantii Executivului de la Bucuresti, va solicitam atentia in directia rezolvarii acestei probleme ce poate afecta capacitatea de reactie a militarilor aflati in teatrele de operatiune NATO, facand apel la necesitatea unei interventii din partea dumneavoastra atat pentru salvarea onoarei militarilor romani cat si pentru revenirea la un climat tonic si eficient in interiorul Armatei Romane", scrie pe blogul personal Mugurel Surupaceanu.

Deputatul crede ca, desi e vorba de psnionari, NATO ar putea fi afectata din cauza faptului ca ar exista probleme la chemarea rezervistilor, in cazul unui razboi de amploare.

Surupaceanu adauga si faptul ca membrii armatei sunt "subminati" si "umiliti" de catre guvernul Boc.

"Contam pe interventia dumneavoastra in favoarea solutionarii neintarziate a acestui conflict ce tinde sa devina exploziv, cu urmari dintre cele mai imprevizibile, chiar in interiorul unui stat-membru al NATO", incheie social-democratul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Surupaceanu scrisoare NATO, #Surupaceanu secretar general NATO, #Surupaceanu NATO pensii militare , #PSD
Comentarii
Poza T. basilic
T. basilic
rank 5
Mai nea suparare ! Daca stau bine si ma gandesc, mi se pare de un tupeu de genul ca ta khaci la usa omului si suni la usa sa-ti dea hartie igienica Pai juncane, vrei sa-ti rezolve NATO o pensie de huzur pentru prestatiile tale in Tratatul de la Varsovia
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
Surupaceanule: vad ca si tu ai un nume de puscarias care iti sta bine ca o porecla! pai politicienii au salarii peste media europeana, deci vreti ca si armata sa fie peste media UE?