Unde își mută emisiunea cunoscutul realizator tv concediat luna trecută

10 Mai 2023 - Unde își mută emisiunea cunoscutul realizator tv concediat luna trecută

Tucker Carlson, care a fost concediat de Fox News la sfârşitul lunii trecute, a declarat, într-un videoclip publicat marţi după-amiază pe Twitter, că va lansa în curând „o nouă

Mutare

Gigi Becali pleacă din București. Unde se mută patronul FCSB după ce scapă de echipă

25 Aprilie 2023 - Gigi Becali pleacă din București. Unde se mută patronul FCSB după ce scapă de echipă

Gigi Becali pare decis să pună în aplicare amenințarea de a vinde echipa, ba mai mult intenționează chiar să se mute din Capitală.

Românii care plănuiesc să se mute iarna în Grecia, într-o zonă călduroasă: Unde e cea mai ieftină chirie în afara sezonului

12 Aprilie 2023 - Românii care plănuiesc să se mute iarna în Grecia, într-o zonă călduroasă: Unde e cea mai ieftină chirie în afara sezonului

Unii pensionari români iau exemplu de la cei germani și fac planuri să petreacă sezonul rece în Grecia.

Reacția lui ÎPS Teodosie la propunerea de schimbare a datei Paștelui: "Au catolicii Sfântă Lumină? N-au"

10 Aprilie 2023 - Reacția lui ÎPS Teodosie la propunerea de schimbare a datei Paștelui: "Au catolicii Sfântă Lumină? N-au"

Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, susţine că Paştele adevărat este acolo unde se află Sfânta Lumină, adică la ortodocşi, precizând că la catolicii aceasta nu

Adevăratul motiv pentru care Shakira s-a mutat de la Barcelona. Ce i-a făcut tatăl lui Pique

04 Aprilie 2023 - Adevăratul motiv pentru care Shakira s-a mutat de la Barcelona. Ce i-a făcut tatăl lui Pique

Shakira s-a despărțit de Barcelona, orașul în care a locuit în ultimii 12 ani. Cântăreața și-a luat copiii și a plecat la Miami, acolo unde deține o proprietate luxoasă, evaluată la

Bătrânețe de vis pentru un cuplu de români: "Am dori să ne relocăm ca pensionari în Spania"

02 Aprilie 2023 - Bătrânețe de vis pentru un cuplu de români: "Am dori să ne relocăm ca pensionari în Spania"

Viața bătrânilor din România la pensie poate varia în funcție de nivelul venitului, starea de sănătate și sprijinul familiei.

Propunerea care poate schimba radical soarta RCA-urilor: "Se practică deja în alte ţări"

22 Martie 2023 - Propunerea care poate schimba radical soarta RCA-urilor: "Se practică deja în alte ţări"

După falimentul companiei City Insurance, pe piața asigurărilor a apărut o nouă problemă – una de faliment a companiei Euroins România.

Sfaturile primite de o familie de români interesată să se mute în America după 15 ani petrecuți în Suedia: „Nu faceți greșeala”

06 Martie 2023 - Sfaturile primite de o familie de români interesată să se mute în America după 15 ani petrecuți în Suedia: „Nu faceți greșeala”

O familie de români stabilită în Suedia de 15 ani intenționează să se mute în Statele Unite ale Americii și a cerut îndrumări pe grupul de Facebook Români în SUA. În timp ce unii au

Mădălina Ghenea a plecat din Italia. Unde va locui frumoasa româncă

03 Martie 2023 - Mădălina Ghenea a plecat din Italia. Unde va locui frumoasa româncă

Actriță și fotomodel, Mădălina locuiește în Italia de ani buni, alături de mama și de fiica ei, și își ocupă majoritatea timpului cu onorarea contractelor pe care le are în derulare.

Cum s-a schimbat viața unei românce care s-a întors în țară și s-a mutat într-un sat: "Am renovat căsuța cumpărată, am muncit cât n-am făcut-o în 20 de ani în Italia" FOTO

27 Februarie 2023 - Cum s-a schimbat viața unei românce care s-a întors în țară și s-a mutat într-un sat: "Am renovat căsuța cumpărată, am muncit cât n-am făcut-o în 20 de ani în Italia" FOTO

Mulți dintre românii care au plecat din țară pentru câștiguri mai mari visează să se întoarcă în România.

Soluțiile românilor loviți de prețurile mari: "Mă bate gândul să fac o rată, să-mi iau o rulotă și să locuiesc în ea"

26 Februarie 2023 - Soluțiile românilor loviți de prețurile mari: "Mă bate gândul să fac o rată, să-mi iau o rulotă și să locuiesc în ea"

Mulți români fac cu greu față scumpirilor din ultima perioadă. Au crescut prețurile la alimente, locuințe și chirii, în timp ce salariile unora au rămas neschimbate.

Cu ce se ocupă Anca Țurcașiu în paradisul în care s-a mutat FOTO

15 Ianuarie 2023 - Cu ce se ocupă Anca Țurcașiu în paradisul în care s-a mutat FOTO

Anca Țurcașiu vrea să lase în urmă țara noastră, cel puțin pe perioada lunilor friguroase.

Shakira nu se mai mută din Spania! Motivul pentru care cântăreața rămâne la Barcelona

05 Ianuarie 2023 - Shakira nu se mai mută din Spania! Motivul pentru care cântăreața rămâne la Barcelona

Shakira intenționa să se mute la începutul acestui an la Miami, în Florida, pentru a începe o viață nouă după despărțirea de Pique.

Mutarea făcută de Manchester United, după ce a scăpat de Cristiano Ronaldo

24 Decembrie 2022 - Mutarea făcută de Manchester United, după ce a scăpat de Cristiano Ronaldo

Manchester United a scăpat de Cristiano Ronaldo, după scandalul provocat de acesta înaintea Campionatului Mondial din Qatar.

Familia de români care s-a mutat din Londra într-un cătun în Apuseni: "Liniștea la care tânjeam atât de mult"

09 Decembrie 2022 - Familia de români care s-a mutat din Londra într-un cătun în Apuseni: "Liniștea la care tânjeam atât de mult"

Mulți români au cumpărat o casă la țară în ultima perioadă. Unii o păstrează pentru vacanțe sau weekenduri, alții au făcut schimbări radicale și au renunțat cu totul la viața din

Experiența unui român care a trecut de la Enel la Hidroelectrica, de la primul până la ultimul pas: "Vă poate fi de real folos"

25 Noiembrie 2022 - Experiența unui român care a trecut de la Enel la Hidroelectrica, de la primul până la ultimul pas: "Vă poate fi de real folos"

Facturile la energia electrică au fost un subiect de discuție anul acesta în urma creșterii prețurilor.

Rapid pregătește o nouă mutare pe piața transferurilor! Cine e așteptat în iarnă la echipă

19 Noiembrie 2022 - Rapid pregătește o nouă mutare pe piața transferurilor! Cine e așteptat în iarnă la echipă

Rapid pregătește o nouă lovitură pe piața transferurilor, care urmează să se oficializeze în iarnă.

Casa reconstruită cu stejar cioplit la 1932. "Instinctul de conservare" de care trebuie să dai dovadă pentru a nu rămâne fără degete

13 Noiembrie 2022 - Casa reconstruită cu stejar cioplit la 1932. "Instinctul de conservare" de care trebuie să dai dovadă pentru a nu rămâne fără degete

Mulți dintre românii care iubesc viața la țară cumpără teren și construiesc o casă, în timp ce alții achiziționează una gata construită.

Ce soluții au pentru educația copiilor cei care se mută de la oraș la țară: "Ne pare rău că nu am făcut asta mai înainte"

03 Noiembrie 2022 - Ce soluții au pentru educația copiilor cei care se mută de la oraș la țară: "Ne pare rău că nu am făcut asta mai înainte"

Unii români au renunțat la viața de la oraș și s-au mutat la țară, în timp ce alții sunt încântați de o astfel de schimbare, dar amână o decizie, mai ales dacă au copii care nu au

Prețul infim plătit pentru o casă-comoară din Maramureș. "Sunt oameni care le dau și gratis ca să "scape" de ele" FOTO

25 Septembrie 2022 - Prețul infim plătit pentru o casă-comoară din Maramureș. "Sunt oameni care le dau și gratis ca să "scape" de ele" FOTO

Mulți români sunt interesați de construcția unei case în afara orașului în care să locuiască permanent sau ocazional.

Românii vor să scape de cheltuielile de la iarnă și caută țări cu minimum 20 de grade: "Să mă duc 3-4 luni să pot da până în 300 de euro pe lună"

14 Septembrie 2022 - Românii vor să scape de cheltuielile de la iarnă și caută țări cu minimum 20 de grade: "Să mă duc 3-4 luni să pot da până în 300 de euro pe lună"

Mulți români își fac griji pentru cheltuielile care îi așteaptă la iarnă, când celor de acum li se adaugă și cele cu încălzirea.

100 de angajaţi ai regelui Charles, în pericol să-și piardă slujbele. Măsura în perioada de doliu este considerată ”nemiloasă”

14 Septembrie 2022 - 100 de angajaţi ai regelui Charles, în pericol să-și piardă slujbele. Măsura în perioada de doliu este considerată ”nemiloasă”

Angajaţi care s-au aflat în slujba regelui Charles pe perioada cât a fost moştenitorul tronului britanic au fost înştiinţaţi că şi-ar putea pierde slujbele, demers criticat de un sindicat

De ce Regele Charles al III-lea și Regina Consortă nu vor să se mute la Palatul Buckingham

13 Septembrie 2022 - De ce Regele Charles al III-lea și Regina Consortă nu vor să se mute la Palatul Buckingham

Regele Charles al III-lea și Regina Consoartă nu se vor muta la Palatul Buckingham până la finalizarea unor renovări ce vor costa 369 de milioane de lire sterline. În acest moment, cuplul regal

Țara în care ar vrea să se mute Ion Țiriac și unde se simte ca acasă

05 Septembrie 2022 - Țara în care ar vrea să se mute Ion Țiriac și unde se simte ca acasă

Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați români, este în continuare un om de afaceri activ, în ciuda faptului că a trecut de 80 de ani.

Părinții care au decis să scoată copilul din sistemul românesc de învățământ: "A câștigat libertatea de a fi copil încă la 13 ani"

05 Septembrie 2022 - Părinții care au decis să scoată copilul din sistemul românesc de învățământ: "A câștigat libertatea de a fi copil încă la 13 ani"

Un nou an școlar începe luni, 5 septembrie. Nemulțumirile părinților și ale elevilor sunt aceleași din fiecare an: programul încărcat, materia stufoasă, necesitatea meditațiilor.

De ce tinerii aleg Clujul sau Timișoara în defavoarea Bucureștiului când vine vorba de studii

15 August 2022 - De ce tinerii aleg Clujul sau Timișoara în defavoarea Bucureștiului când vine vorba de studii

Orașele Cluj-Napoca, Timișoara, București și Iași reprezintă România în cel mai recent ranking global QS al celor mai bune orașe pentru studenți, ranking în care centrele universitare

William și Kate pleacă de la Palatul Kensington. Motivul pentru care ducii de Cambridge se vor muta într-o „umilă” cabană cu patru dormitoare

14 Iunie 2022 - William și Kate pleacă de la Palatul Kensington. Motivul pentru care ducii de Cambridge se vor muta într-o „umilă” cabană cu patru dormitoare

William și Kate se pregătesc să se mute într-o nouă locuință pe domeniul Windsor Estate. Mutarea ducilor de Cambridge va avea loc în această vară.

Unde se mută Jennifer Lopez și Ben Affleck. Conacul de 60 de milioane de dolari cumpărat în trecut de un miliardar excentric pentru Mariah Carey

05 Iunie 2022 - Unde se mută Jennifer Lopez și Ben Affleck. Conacul de 60 de milioane de dolari cumpărat în trecut de un miliardar excentric pentru Mariah Carey

Încă dinainte să își anunțe logodna, Jennifer Lopez şi Ben Affleck au început să își caute locuința perfectă. Deși banii nu au fost o problemă, au căutat mult până să-și

Aproape 100 de refugiaţi ucraineni aflați într-un cămin din București, mutați după ce administratorii au anunţat că nu îi mai pot adăposti

21 Mai 2022 - Aproape 100 de refugiaţi ucraineni aflați într-un cămin din București, mutați după ce administratorii au anunţat că nu îi mai pot adăposti

Aproape 100 de refugiaţi ucraineni vor fi, mutaţi din căminul Colegiului Energetic din Bucureşti, după ce administratorii au anunţat că nu îi mai pot adăposti. Oamenii vor fi cazați într-o

Cel mai bun șahist român a pierdut prima partidă la super-turneul de la București. Florin Răducioiu a făcut prima mutare

12 Mai 2022 - Cel mai bun șahist român a pierdut prima partidă la super-turneul de la București. Florin Răducioiu a făcut prima mutare

Cel mai bun şahist român al momentului (locul 59 mondial), Bogdan Deac, a suferit prima sa înfrângere la turneul Superbet Chess Classic Romania 2022, prima etapă a circuitului Grand Chess Tour,

Top 3 știri din presa centrală

Plângeri penale împotriva Renault pentru motoare folosite și de Dacia. Acuzațiile sunt de ”înșelătorie și escrocherie”
Aproape 2.000 de proprietari de automobile Renault, Dacia şi Nissan din Franţa vor depune, luni, o plângere penală împotriva Renault Group şi...

Zeci de mașini furate descoperite la frontierele României. Țările de unde se fură cele mai multe autoturisme de lux
Poliţiştii de frontieră au descoperit, în primele patru luni ale anului, 80 de mijloace de transport aflate în atenţia autorităţilor, fiind...

Tarom estimează pierderi de peste 62 de milioane de lei în 2023. Compania nu a mai avut profit din 2007
Transportatorul aerian naţional estimează pierderi de 62,4 milioane lei în acest an şi venituri totale de 2 miliarde lei. Potrivit celui mai...
  1. Turiști români, cazați la cinci stele și all inclusive, nevoiți să mânânce în oraș: „Egiptenii sunt needucați”
  2. Românii își caută parteneri de drum spre Grecia. "Sunt niște băieți care repară aceeași mașină în aceeași curbă, de vreo 10 ani"
  3. O cunoscută prezentatoare tv din România, acuzată că a venit beată la emisiune: "Stare vizibilă de incoerență, gesticulări excesive, glume deplasate" VIDEO
  4. Româncă amendată pentru că a circulat fără bilet, chiar dacă avea abonament: „Nu a arătat motivul pentru care l-a uitat acasă”
  5. Paradox pe piața muncii: șoferii de TIR sunt plătiți regește, dar sunt tot mai greu de găsit. „Multe persoane „dezertează” fără un minim preaviz”
  6. Apelul la „chibzuință” al unui român din diaspora care vrea să se mute la sat, în România: „Poate cineva s-o simți și mai taie din lăcomie”
  7. Blocată în aeroport, Monica Tatoiu a desființat Taromul: ”Nu trebuie să investești în pipițele de la marketing și amantele nu știu cui”
  8. "Ce să-i facem, să-l castrăm?" Reacția mamei Deliei Matache, după ce s-a întâmplat la nunta lui Smiley cu Gina Pistol
  9. Când se vor termina grevele. Previziunile făcute de Carmen Harra: ”Să vă așteptați toamna asta”
  10. O mare putere mondială a prins Rusia în capcană. Moscova și-a blocat banii la peste 4.000 de kilometri distanță