Adevăratul motiv pentru care Adrian Mutu s-a despărțit de Consuelo, a doua lui soție: Nu mi-o spunea direct!

Sambata, 01 Ianuarie 2022, ora 23:48
197 citiri
Adevăratul motiv pentru care Adrian Mutu s-a despărțit de Consuelo, a doua lui soție: Nu mi-o spunea direct!
Consuelo și Mutu au fost căsătoriți opt ani FOTO facebook

Adrian Mutu se află la a treia căsătorie, care pare fericită, după ce primele două lui relații oficiale s-au încheiat.

Mutu a fost însurat prima dată cu Alexandra, acum 22 de ani, și împreună au un băiat, Mario. Apoi, a urmat o căsnicie mai lungă, cu dominicanca Consuelo Matos, despre care fostul internațional, acum antrenor la Rapid, a povestit în cartea sa autobiografică.

”Domnișoara cu care mă vedeam venea cu o prietenă, Consuelo Matos Gomez, ministrul-consilier al Republicii Dominicane la Vatican. Ne-am cunoscut la Roma și, treptat, ne-am dat seama că între noi există o atracție.

Ce mi-a plăcut la ea? Era sensibilă, caldă. OK, eram firi foarte diferite, dar pe atunci credeam că acest lucru este benefic, pentru că urma să ne completăm. Șase, șapte luni am fost prieteni, apoi am decis să ne căsătorim.

După câțiva ani, au apărut, din păcate, divergențele între noi doi, multe dintre ele provocate de diferența de cultură. Intervenise monotonia, lucru firesc când stai mult timp împreună cu o persoană. Fiind firi opuse, relația a început să scârțâie.

A contat mult și faptul că încercam să mă întorc în țară, iar Consuelo, deși nu mi-o spunea direct, nu prea dorea acest lucru. Am semnat cu cei de la Ajaccio, acela a fost momentul în care ne-am despărțit de tot. Am rămas în relații civilizate și cu două fetițe superbe”, scrie în cartea lui Adrian Mutu, ”Revenirea din infern”, conform digisport.ro.

Adriana (16 ani) și Maya (14 ani) sunt fetele lui Mutu, din relația cu Consuelo Matos. El mai are și un băiat, Tiago (5 ani) din actualul mariaj, cu Sandra.

Dezvăluirea cutremurătoare a sportivei care a încercat să se sinucidă în Rusia
Dezvăluirea cutremurătoare a sportivei care a încercat să se sinucidă în Rusia
Vedeta baschetului feminin american Brittney Griner a dezvăluit, marţi, că a intenţionat să se sinucidă pe durata celor nouă luni de închisoare petrecute în Rusia în 2022, informează...
Campioana de la Wimbledon, într-o situație neplăcută: ”S-a mutat cu pisica!”
Campioana de la Wimbledon, într-o situație neplăcută: ”S-a mutat cu pisica!”
Campioana en-titre de la Wimbledon, tenismena Marketa Vondrousova din Cehia, trece prin momente dificile în viața personală. După ce a atins apogeul carierei în iunie 2023, prin victoria de...
#Mutu, #divort, #Consuelo, #adevar, #motive, #probleme, #Ajaccio , #stiri fotbal